Lima (Lagi) Idea Hadiah Hari Ibu Bertemakan Kopi

biji kopi terbaik di dunia, kopi terbaik di dunia, hari ibu, hadiah hari ibu, idea hadiah hari ibu, hadiah ibu, hadiah kopi, bakul hadiah kopi

Dalam catatan sebelum ini, kami telah melihat lima idea hadiah Hari Ibu kami sendiri untuk 2022. Sementara itu, kami terfikir bahawa masih terdapat berpuluh-puluh hadiah kopi hebat lain di luar sana untuk Hari Ibu.

Sebahagian daripadanya lebih jelas daripada yang lain, jadi kami fikir kami akan melihat sekali lagi beberapa pilihan yang lebih bijak.

Sekali lagi, anda tidak boleh dan tidak akan salah dengan beg biji kopi yang indah daripada pengeluar artisan. Biji kopi terbaik di dunia akan sentiasa menjadi salah satu idea hadiah Hari Ibu yang terbaik untuk ibu yang gemar kopi.

Tetapi jika ingin menambah sesuatu yang sedikit tambahan pada bakul hadiahnya tahun ini, berikut ialah lima lagi idea hadiah ibu yang suka kopi untuk dilihat:

1) Seni dan Kraf Kopi dan Teh

Pertama sekali, ini ialah keseluruhan kategori idea hadiah Hari Ibu bertemakan kopi yang patut dilihat. Contohnya, buku mewarna kopi dan teh sentiasa popular, begitu juga set jahitan, kit lukisan cat air dan sebagainya. Jika anda mempunyai ibu yang menceburi bidang seni dan kraf, anda pasti akan mendapati tiada kekurangan pilihan bertemakan kopi untuk diterokai.

2) Sirap Kopi Gourmet

Kami akan menyimpan perdebatan sama ada menggunakan sirap dalam kopi gourmet adalah penghinaan untuk kesempatan lain. Ini adalah perkara yang boleh dipertikaikan, tetapi kami faham – berjuta-juta penggemar kopi menikmati tidak lebih daripada dos sirap dekaden dalam kopi mereka. Jika ini berlaku dengan ibu anda, mengapa tidak sediakan dia dengan set sirap premium pada Hari Ibu ini? Tambahan yang bagus untuk mana-mana bakul hadiah kopi gourmet.

3) Penjagaan Kulit Diinfus Kopi

Bukan rahsia lagi betapa nikmatnya kopi berkualiti terletak pada harumannya yang menakjubkan. Dalam keadaan ini, anda sentiasa boleh mengambil satu set produk penjagaan kulit yang diselitkan kopi sebagai hadiah Hari Ibu. Sekali lagi, ini adalah sesuatu yang membuka pintu kepada keseluruhan kategori produk dengan haknya sendiri. Daripada serum kepada sabun kepada scrub kepada gel mandian, terdapat pelbagai jenis kosmetik bertemakan kopi untuk dipilih. Sekali lagi, bagus apabila digunakan sebagai komponen kepada salah satu bakul hadiah kopi terbaik.

4) Pakaian Kopi Peribadi

Sebut sahaja, hadiah Hari Ibu yang diperibadikan sentiasa membawa lebih makna dan sentimen berbanding hadiah generik. Pakaian bertemakan kopi ialah hadiah yang tidak selamat, idea untuk ibu yang menggemari kopi, tetapi mengapa tidak mengambil langkah lebih jauh dengan sentuhan pemperibadian? Terdapat pilihan tanpa had untuk menyesuaikan rangkaian pakaian yang tidak terhad, hanya dengan membuat pesanan anda dalam talian dan menunggu untuk dihantar. Cara mudah dan berpatutan untuk mencipta hadiah Hari Ibu yang benar-benar unik.

5) Pembuat Kopi 3-dalam-1

Akhir sekali, kemungkinan ibu anda belum mempunyai alat pembuat kopi tiga dalam satu yang terkini – peranti kecil yang kemas yang menggabungkan mesin penekan Perancis, tuangkan ke atas pembuat bir dan pembuat kopi ais dalam satu bingkai langsing. Ia adalah multitasker atas meja muktamad, menjadikannya hadiah yang sempurna untuk ibu yang berbilang tugas.

Untuk mencari kopi terbaik di dunia, lawati kedai dalam talian Hayman. Kami membawakan anda legenda kopi seperti kopi Kona terbaik Hawaii, biji kopi Jamaican Blue Mountain dan kopi Panama Geisha – klik di sini untuk memesan hari ini, kami menawarkan penghantaran percuma ke seluruh dunia!Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *