Madu Mustard Dressing – Southern Bite

Resipi cepat dan mudah untuk Madu Mustard Dressing ini menggabungkan madu, mustard kuning, mustard dijon, mayo dan jus lemon segar untuk menghasilkan sos berkrim yang lazat yang sesuai untuk jari ayam, kentang goreng dan salad!

Pandangan atas untuk Berpakaian Mustard Madu

Saya telah memberitahu anda semua peminat besar ladang kami di rumah kami. Dan saya cukup bangga dengan resipi Ranch Dressing Terbaik saya. Serius sedap. Malah, saya mendapat mesej di Instagram pada hari yang lain mengatakan, “pakaian ladang anda adalah yang terbaik yang pernah saya buat.”

Tetapi ladang bukanlah satu-satunya pakaian buatan sendiri yang kami sediakan di sekitar bahagian ini. Malah, saya mungkin telah membuat sawi madu buatan sendiri lebih lama lagi.

Jari ayam dicelup ke dalam Madu Sawi Dressing

Tetapi gabungan madu dan mustard yang lazat bukanlah perkara baru. Malah, ada yang mengatakan kedua-duanya telah digandingkan sejak zaman Rom Purba dan Mesir.

Walaupun saya tidak dapat menyatakan apa yang mereka gunakan pada masa itu, bagi kami, mustard madu yang manis dan masam ini adalah sos pencicah yang sesuai untuk jari ayam, nuget dan kentang goreng. Ia juga cukup dang lazat pada salad juga. Saya suka menambahkannya pada bayam bayi, tomato, bawang merah dan daging untuk hidangan sampingan yang lazat.

Madu Mustard Dressing sedang disiram di atas salad bayam

Bagi kami, kami suka mustard madu kami berkrim dan manis, tetapi dengan ketajaman yang ketara juga. Gabungan madu, mustard kuning, mustard dijon, mayonis, dan sedikit jus lemon segar adalah tempatnya. Dan sementara saya telah menggunakan jus lemon dalam botol dalam secubit, bahan segar benar-benar memberikan rasa yang jauh lebih baik.

Madu Mustard Dressing dalam balang

Hanya pukul bahan bersama dan anda sudah bersedia. Anda boleh menyimpannya di dalam bekas kedap udara atau balang di dalam peti sejuk sehingga dua minggu – hanya kacau atau goncang cepat sebelum dihidangkan dan mula mencelup!

Kad Resipi

Pembalut Sawi Madu

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *