Makanan Laut Mind Blown Memperluaskan Kek Ketam Berasaskan Tumbuhan dan Banyak Lagi ke dalam Perkhidmatan Makanan AS

Fikiran Dipesona oleh Plant-Based Seafood Co. mengumumkan pengembangan produknya ke dalam perkhidmatan makanan AS melalui beberapa pengedar utama, termasuk Sysco, US Foods, Fancy Foods Inc., dan Webstaurant.

“Apa-apa sahaja makanan laut boleh lakukan, Mind Blown boleh lakukan dengan baik”

Jenama itu baru kuih ketam kini akan tersedia di pasaran baharu di seluruh New York, New Jersey dan Connecticut, serta kepada pengendali di seluruh negara melalui Webstaurant.

Menurut Mind Blown, pengembangan itu bermakna kek ketam juga akan dipaparkan pada lebih banyak menu restoran, seperti All Surf No Turf di Clifton, NJ.

Kek-Ketam-Blown
Kek ketam ©The Plant Based Seafood Co.

Pertumbuhan yang kuat

Mind Blown memperkenalkan Kek Ketam berasaskan tumbuhan, Udang Habuk dan Kerang di semua lokasi Pasar Tani Sprouts pada bulan Julai. Pelancaran itu mengikuti dua tahun pertumbuhan kukuh untuk jenama itu, yang telah mendapat sokongan cef selebriti seperti Spike Mendelsohn dan Tom Colicchio. Pada bulan September, Mind Blown bekerjasama dengan Atlantic Sea Farms untuk menggabungkan ramuan kelp yang mampan ke dalam produknya.

Selain Sprouts, produk Mind Blown yang memenangi anugerah boleh didapati di pasar raya Publix terpilih, serta saluran runcit semula jadi.

Udang Berasaskan Tumbuhan Makanan Laut Mind Blown
Udang kelapa ©The Plant-Based Seafood Co.

“Tekanan agresif”

“Kami sangat gembira kerana lebih ramai orang akan mempunyai pilihan untuk memilih alternatif makanan laut dan melihat bahawa apa sahaja yang boleh dilakukan oleh makanan laut, Mind Blown boleh lakukan dengan baik!,” kata pengasas bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif Mind Blown, Monica Talbert. “Ini hanyalah permulaan dorongan saluran perkhidmatan makanan yang agresif, yang akan memberi pengunjung lebih banyak pilihan untuk menikmati pengalaman makanan laut yang lazat sambil pada masa yang sama melegakan tekanan dari lautan berharga kita.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *