Masa Musim Bunga! Rahsia & Inspirasi Pencuci Mulut

Dengan musim bunga hampir tiba, kami fikir kami akan mengalu-alukan musim ini dengan berkongsi rahsia musim bunga, peringatan percutian dan inspirasi LTO kami.

LTO bermusim berada di kedudukan #1 dalam kepentingan pengguna. Perisa unik yang tersedia setiap musim mengundang percubaan, dengan banyak permintaan: 47% pengunjung (umur 18 – 34) mengatakan pilihan menu mereka berubah mengikut musim. Akibatnya, restoran boleh memanfaatkan populariti perisa bermusim dan barangan yang masuk akal. Berikut ialah kegemaran musim bunga kami, untuk membantu anda menyediakan tawaran istimewa LTO yang meriah.

Pertama, aDengan pendekatan musim bunga dan musim panas, kami mengesyorkan menambah beberapa perisa bermusim pada menu anda, seperti sitrus dan beri. Kuki Manifesto Lemon Blueberry kami ialah biskut gula cair di mulut anda, berisi dengan beri biru Maine liar dan cetusan rasa sitrus. Pengendali boleh memesannya untuk paparan bakeri, atau untuk hidangan rasa yang cerah, untuk pergi dengan pilihan yang dibungkus secara individu.

Untuk sesuatu yang lebih mewah, cuba tawarkan keselesaan Blueberry Cobbler White Chocolate Cheesecake kami. Pastinya menggembirakan orang ramai, dengan ketulan lembap kek krim kacang vanila, pusaran manis kompot beri, dan Kek Keju Coklat Putih berkrim. Di atasnya dengan beri biru, krim putar dan serpihan coklat putih.

Pastikan semuanya segar dengan menyadur pencuci mulut dekaden ini dengan dadih lemon dan sedikit minyak selasih (lihat resipi di sini).

Selain itu, Spring menempatkan beberapa cuti penting, seperti Paskah (17 April) dan Hari Ibu (8 Mei). Untuk menyediakan menu pencuci mulut percutian anda dengan a pencuci mulut Paskah yang popular, pilih empat atau enam lapisan kek lobak merah. Kek Four High Carrot kami adalah lapisan demi lapisan kek lobak merah lembap yang disemat dengan kismis, walnut dan nanas dan kemudian diakhiri dengan aising krim keju dan gerimis coklat ganache putih. Satu lagi produk popular ialah Kek Lobak Merah Besar kami ialah enam lapisan kek lobak merah lembap yang diapit dengan aising krim keju licin kami yang semuanya disemat dengan pecan.

Jangan lupa, pembentangan penting!

Begitu juga, anda perlu membuat persediaan untuk Hari Ibu. Untuk menghormati keibuan dan meraikan ikatan keibuan yang telah menjadikan kita menjadi diri kita sendiri, kami memberi tabik hormat kepada wira-wira kami. Mereka pergi dengan ‘Ibu’. Berikut adalah beberapa cadangan untuk menjadikan Hari Ibu lebih istimewa dengan pencuci mulut! Pengendali boleh menawarkan Raspberry White Chocolate Cheese Brulee kami sendiri. Keju coklat putih licin sutera, dengan pusaran raspberi merah terang, dipecat dengan tangan dan berlapis dalam keanggunan ringkas. Atau lapisan kepingan kek keju dengan mousse raspberi dan sos, krim vanila Chantilly dengan raspberi segar di dalamnya resepi remehe. Hidangan yang indah dengan sentuhan moden!

Pilihan lain yang memanjakan adalah kaya ini resepi mangkuk brownies dibuat dengan kami Manifesto Coklat Honduras Brownietetapi boleh digantikan dengan Brownie Ketulan Coklat Fabulous kami dengan mudah. Hiasi brownie dengan crème fraiche dan ganache Peru, mandi dengan kerisik kuki Amaretto dan akhiri dengan ceri Amarena.

Akhir sekali, hampir separuh daripada semua pengguna restoran mendapati penting bagi pengendali untuk mengekalkan menu segar sepanjang tahun dengan menawarkan barangan khusus dan LTO. Baca lebih lanjut mengenainya di sini. Oleh itu, untuk memudahkan pelanggan kami, kami telah memilih beberapa resipi inspirasi Spring kegemaran kami dan idea. Hidupkan semula pencuci mulut klasik yang akan membuatkan pelanggan anda mendambakan lebih banyak lagi. Cipta semula perkara yang boleh dilakukan oleh sku untuk anda dengan produk serba boleh seperti New York Cheesecake dan Original Cheesecake Xango kami®.

Hubungi wakil jualan anda hari ini untuk mendahului buzz masa musim bunga!

Video Konsep Barsicle

Idea bonus! Untuk pengguna yang tinggal di rumah kami, berikut ialah idea yang bagus untuk perhimpunan Musim Bunga – resipi barsicle

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *