Melangkaui Ujian Daging Steak Baharu, Ayam Popcorn dan Nugget di Kedai AS Terpilih

Melebihi Daging (NASDAQ: BYND) nampaknya sedang menguji beberapa produk baharu, termasuk stik berasaskan tumbuhan yang sangat publisiti, dalam pelancaran terhad di Permata Osco kedai di US Midwest.

“Kami teruja untuk berkongsi butiran lanjut tidak lama lagi tentang produk stik hirisan kami dan percaya pengguna akan sangat kagum”

Beyond Steak, Popcorn Chicken dan Chicken Nuggets kini disenaraikan di laman web Jewel Osco, dan pembeli telah menyiarkan penampakan produk tersebut di media sosial. Tersedia di lorong beku, Beyond Steak Seared Tips diperbuat daripada asas gluten gandum dan kacang fava dengan 21 g protein, mengikut pakejnya. Setiap pakej 10 oz dijual pada harga $7.99 di laman web Jewel Osco, walaupun pada masa penulisan, produk itu disenaraikan untuk dijual pada harga $5.35.

Ayam dan Nugget Beyond Popcorn juga diperbuat daripada asas gluten dan kacang fava, dan digambarkan mempunyai 50% kurang lemak tepu daripada nuget ayam tradisional jenama terkemuka. Setiap hidangan menawarkan 14 gram protein, dan kedua-dua produk dijual pada harga $5.99.

Beyond Popcorn Chicken
©Melebihi Daging

Produk potongan keseluruhan pertama

Kemunculan Beyond Steak muncul beberapa bulan selepas CEO Beyond Ethan Brown dahulu didedahkan ia di Forum Makanan Global Wall Street Journal – pada masa itu, Brown memanggil stik “salah satu produk terbaik kami setakat ini.” Beyond Steak menandakan kemajuan besar untuk rangkaian produk syarikat, yang setakat ini terhad kepada burger, bebola daging, tender ayam dan produk cincang yang lain.

Bulan lepas, Taco Bell mengumumkan ia akan mula menguji produk stik lain – Beyond Carne Asada Steak – yang dibangunkan bersama dengan Beyond Meat di 50 lokasi di Ohio.

Beyond Carne Asada Vegan Steak
©Taco Bell

“Inovasi tanpa henti”

“Komitmen kami terhadap inovasi yang pantas dan tanpa henti bermakna kami sentiasa berusaha untuk membawa produk daging berasaskan tumbuhan terbaik dunia ke pasaran untuk meningkatkan kebolehcapaian kepada protein berasaskan tumbuhan yang lazat, berkhasiat dan mampan,” wakil Beyond Meat memberitahu VegNews.“Kami teruja untuk berkongsi butiran lanjut tidak lama lagi tentang produk stik hirisan kami dan percaya pengguna akan sangat kagum dengan rasa hebat dan serba boleh produk itu.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *