Memberi kembali kepada Colombia – Kopi PT

Kemas kini: Terima kasih banyak kepada semua yang membeli kopi asal tunggal Colombia pada hujung minggu yang panjang! Kami menjual 231 beg dan akan mengumpul derma Food 4 Farmers kami kepada $500.

~ ~ ~

Hati kami tertuju kepada rakyat Colombia, yang dilanda COVID-19 dan kini mengalami pergolakan politik dan keganasan yang berterusan.

Beberapa hubungan Perdagangan Langsung kami yang paling lama terjalin adalah dengan petani Colombia, dari keluarga Portilla Finca Santa Maria dan Pasukan Padre Joe di Finca Villa Loyola, kedua-duanya di Nariño, ke saudara Herrera di Ladang Kopi La Esperanza di Valle del Cauca.

Dengan perdagangan terhenti, keadaan adalah teruk. Untuk membantu memberi kembali kepada mereka yang memerlukan—dan meluaskan jangkauan kami melangkaui rakan kongsi Perdagangan Langsung yang telah mapan—we akan menderma $2 daripada setiap beg kopi Colombia yang dijual sehingga hari Isnin, 31 Mei, kepada Makanan 4 Petani.

Organisasi bukan untung ini menyokong pengeluar kopi di seluruh Amerika Latin, bekerjasama “dengan keluarga dan organisasi petani untuk mewujudkan hab makanan yang berkembang maju, mempelbagaikan pendapatan dan melaksanakan amalan pertanian mampan yang menggalakkan kepelbagaian biologi dan daya tahan ekosistem.”

Ketahui lebih lanjut tentang dua projek Food 4 Farmers menyokong di Colombia: COMEPCAFE dan Masa depan baru.

Terima kasih kerana membantu kami menyokong orang yang banyak berjasa untuk dunia kopi istimewa!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *