Menggabungkan Keistimewaan dengan Pucuk Panggang Pedas Panas di Austin Berita Kopi Harian oleh Majalah Roast

Kopi Roasty Buds

Kopi Agak Pedas Roasty Buds. Semua imej ihsan Roasty Buds.

Dengan ramai peminum kopi Amerika Utara yang dibalut dengan pelukan hangat musim rempah labu, sebuah syarikat kopi baru pedas dari Austin, Texas, memanggil Putik Panggang sedang menghidupkan haba dengan ketara.

Diasaskan oleh rakan Louis Montemayor, George Ellis dan Daniel Stone pada bulan Julai, jenama itu mengambil pendekatan baru untuk kopi istimewa, menggabungkannya dengan perasa cili dan pelbagai tahap kepanasan pedas.

Barisan kopi baharu sedang dipromosikan oleh pemasaran media sosial yang sama pedas, diketuai oleh Austin’s Media Bandolierdi mana pengasas Roasty Buds juga merupakan rakan kongsi dan rakan sekerja.

Pembakaran kopi Roasty Buds

“Kita semua suka menonton kandungan makanan pedas dan tahu betapa popularnya,” Montemayor baru-baru ini memberitahu DCN. “Saya seorang lelaki rempah yang hebat, dan kami semua suka kopi, tetapi kami tidak pernah melihat kedua-dua dunia itu digabungkan sebelum ini, jadi kami ingin tahu bagaimana rasanya — dari segi rasa, tetapi juga pengalaman secara umum. Dalam kepala kami, rasanya seperti satu perkara yang menyeronokkan dan unik untuk dicuba.”

Untuk pengeluaran kopi, syarikat permulaan telah beralih kepada perniagaan Austin yang lain Kopi Cuvée dan pemiliknya Mike McKim, yang dengannya pengasas Roasty Buds mempunyai hubungan sedia ada melalui kerja media sosial mereka.

Cuvée kini sedang membantu dalam mendapatkan dan memanggang untuk rangkaian kopi berbungkus Roasty Buds sulung, yang termasuk kopi asal Colombia bukan pedas, Kinda Spicy Hatch Chile, Xtra Spicy Ghost Pepper dan XXXtra Spicy Carolina Reaper. Jenama itu juga telah melancarkan kopi bermusim yang dipanggil Pumpkin Spiciest.

Beg kopi Roasty Buds

“Pada masa ini kami mempunyai Kolombia sebagai asas kami untuk jenis pedas utama, tetapi tidak lama lagi akan menambah kopi Mexico asal tunggal,” kata Ellis, sambil menyatakan bahawa kopi diperoleh melalui hubungan perdagangan langsung Cuvée yang sedia ada.

Kopi kini dijual terus melalui laman web Roasty Buds atau melalui beberapa kedai runcit khusus dan kedai rempah di seluruh negara. Jualan pasti akan dirangsang melalui aktiviti media sosial jenama itu.

“Oleh kerana latar belakang sosial kami, kami mempunyai pengetahuan tentang rempah ratus dalam ruang sosial,” kata Ellis kepada DCN. “Jadi apabila tiba masanya untuk merealisasikan impian kami, kami menggunakan kopi kraf premium yang dipasarkan di TikTok dan IG.”

Satu lagi rempah pemasaran datang melalui yang baru Roasty Buds permainan dalam talianpermainan arked gaya 80-an yang mengimbas kembali masa muda tiga pengasas jenama itu.

Permainan Roasty Buds

Permainan arked Roasty Buds.

“Sebahagian besar daripada apa yang kami mahu lakukan dengan Roasty Buds adalah berseronok dan tulen dengan personaliti kami,” kata Montemayor. “Jadi apabila ia berkaitan dengan kandungan dan promosi secara umum, kami mencipta perkara yang sebenarnya kami suka dan anggap menghiburkan.”

Pengasas Bersama Roasty Buds Daniel Stone berkata syarikat itu kini sedang meneroka saluran borong baharu sambil juga ingin mengembangkan rangkaian produknya melalui kemungkinan penambahan minuman sejuk. Roasty Buds juga telah menemui beberapa kejayaan awal menggunakan kopi sebagai bahan pelengkap dalam aplikasi makanan dan minuman lain.

Kopi hijau Roasty Buds

“Sambutan terhadap produk kami amat positif; kami tidak boleh lebih gembira,” kata Montemayor kepada DCN. “Antara orang yang menggemarinya sebagai kopi lurus dan orang lain menggunakannya dalam koktel dan juga resipi memasak, ia merupakan perjalanan yang menyeronokkan setakat ini.”


Adakah perniagaan kopi anda mempunyai berita untuk dikongsi? Beritahu editor DCN di sini.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *