Mengumumkan: Campuran Baking Tanpa Gluten + Campuran Tepung!

Tiga beg barisan produk bebas gluten baharu kami termasuk adunan penkek dan wafel, adunan tepung bebas gluten dan adunan kek coklat dan kek cawan

Kawan-kawan! Kami mempunyai a hebat pengumuman menarik. Kami telah melancarkan TIGA produk Minimalist Baker terbaharu:

Betul, kami membuat sesuatu! Itu anda boleh beli! Dan gunakan di dapur ANDA! Sungguh hebat?! BERBELANJALAH SEKARANG!

Selepas lebih setahun bekerja tanpa jemu di sebalik tabir untuk menyempurnakan produk ini, mereka akhirnya di sini! Dan kami tidak sabar menunggu anda mencubanya.

Backstory: Apa yang Mengilhamkan Produk Ini?

Kami telah memasak selama bertahun-tahun tetapi ingin membawa etos Minimalis Baker ke tahap yang baharu dan mencipta produk yang memudahkan proses memasak lebih lagi.

Produk kami sangat mudah digunakan — hanya buang, kacau dan bakar. Kerana kami tahu anda sibuk dan memerlukan kesederhanaan (kami juga!).

Kami juga tahu betapa mencabarnya untuk mencari sangat bagus makanan bebas gluten (dan vegan). Produk kami membuat rangkaian keseluruhan merawat yang tidak dapat dikesan vegan dan bebas glutensangat SEDAP, dan SANGAT MUDAH untuk dibuat!

Apakah Produk yang Tersedia?

1:1 Campuran Tepung Tanpa Gluten

Beg campuran tepung bebas gluten kami yang menakjubkan bersebelahan sepinggan biskut coklat dan susu tanpa tenusu

Kami tahu kami mahu membungkus campuran bebas gluten tandatangan kami kerana secara jujur, kami penat membuatnya — ha! Tetapi juga, kami tahu ia boleh jadi malah lebih baik.

Selepas perumusan dan ujian yang teliti, ia kini menjadi a serba boleh, berkesan, pengganti 1:1 untuk tepung serba guna dalam resipi kegemaran anda. Kami tahu ia akan menjadi makanan ruji di dapur anda sama seperti di dapur kami.

Tidak seperti kebanyakan adunan tepung bebas gluten di pasaran, adunan kami mempunyai nisbah bijirin penuh yang sihat dan kanji kompleks yang lebih tinggi bukannya lebih berat dalam kanji yang ditapis. Hasilnya ialah barangan bakar yang memuaskan dengan struktur itu tidak mengorbankan rasa!

Campuran kami berfungsi dengan baik dalam kek, biskut, keropok, mufin, roti cepat, roti rata, kerak pai, sebagai roti atau roux, dan banyak lagi. Perlukan inspirasi? Cubalah dalam 20+ resipi yang telah dicuba dan diuji ini.

1-Bowl Chocolate Cake + Cupcake Mix (Vegan + GF)

Beg kek coklat vegan bebas gluten dan campuran kek cawan di sebelah kek coklat beku

Apakah perayaan tanpa kek? Kami tahu kami mahu mencipta kek coklat bertaraf tinggi yang vegan, bebas gluten dan manis semula jadi. Tetapi adakah ia mungkin? YA!

Mempersembahkan: Campuran Kek Coklat + Cupcake klasik IMPIAN kami! Campuran ini membuat kek coklat gebu, lembap, dekaden dan kek cawan yang tidak dapat dikesan bebas gluten, vegan dan bebas gula halus.

Bahagian yang terbaik? Ia berlaku dalam 1 mangkuk: Hanya tambah air, minyak, dan vanila, kemudian pukul dan bakar. Ia sesuai untuk majlis khas, setiap hari, dan seterusnya! Kami tidak sabar untuk menunjukkan kepada anda cara lain untuk menggunakan campuran serba boleh ini!

Menggunakan penghiris kek emas untuk dipotong menjadi kepingan vegan yang gebu dan kek coklat bebas gluten

1-Bowl Pancake + Wafel Mix (Vegan + GF)

Beg penkek bebas gluten vegan kami dan campuran wafel bersebelahan dengan timbunan penkek yang dihiasi dengan buah dan sirap

Minimalist Baker bermula dengan penkek, jadi rasanya sesuai untuk melancarkan barisan produk kami dengan campuran pancake yang hebat. Ia adalah takdir.

kami Campuran 1 mangkuk membuat pancake super gebu + wafel rangup menggunakan bahan-bahan yang sihat. Memang ajaib!

Tambahan pula, ia vegan, bebas gluten dan manis secara semula jadi tanpa mengorbankan rasa. Gunakannya untuk membuat sarapan pagi atau makan tengah hari, atau membuat dan membekukan (apabila anda memerlukan wafel dari peti sejuk seperti sekarang).

Bahagian yang terbaik? ia adalah cukup sihat untuk kegunaan harian tetapi tidak rasa “sihat” dan boleh menjadi bintang dalam barisan makan tengah hari anda pada bila-bila masa!

Adakah Resipi Menggunakan Produk Ini?

Ya! Kami telah menguji Campuran Tepung Tanpa Gluten kami dalam 20+ resipi yang telah dicuba dan benar ini (anda juga boleh mendapatkan resipi ini melalui kod QR di bahagian belakang beg). Tetapi ia mampu melakukan lebih banyak lagi!

Kami telah mengimpikan cara yang menyeronokkan untuk menggunakan adunan penkek + kek juga. Nantikan banyak resipi inventif dan mudah menggunakan produk kami!

Di Mana Saya Boleh Membelinya?

Pada masa ini, produk kami hanya tersedia untuk pembelian dalam talian Amerika Syarikat melalui tapak web kami. Pada masa ini kami hanya menghantar dalam Amerika Syarikat. BELI SEKARANG dan beritahu kami pendapat anda!

Beg pembakar bebas gluten vegan kami bergaul bersebelahan pada latar belakang putih

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *