Miyoko’s Melancarkan Mentega Susu Oat Kultur ke dalam Kedai Walmart AS di Seluruh Negara

Jenama tenusu berasaskan tumbuhan Miyoko’s Creamery mengumumkan ia telah melancarkan Mentega Susu Oat Kultur Organiknya ke kedai Walmart AS di seluruh negara.

“Mentega kami adalah rasa dan prestasi terbaik”

Disifatkan sebagai mentega oat kultur “terbaik di dunia”, produk ini diperbuat daripada minyak bunga matahari, susu oat bijirin penuh dan minyak kelapa. Mengikut jenama, 12 oz. mentega menawarkan taburan yang mudah dan mesra alergen, tanpa gluten, laktosa, soya, gajus atau minyak sawit. Mentega juga adalah Organik Diperakui USDA dan dibuat tanpa pewarna atau pengawet tiruan.

2022 merupakan tahun yang penuh peristiwa untuk Miyoko, yang kini sedang menamatkan pelbagai negeri lawatan trak makanan ia dilancarkan bulan lepas untuk mempamerkan rangkaian keju dan mentega artisanalnya.

Mozzarella vegan cecair Creamery Miyoko
©Miyoko’s Creamery

Produk baru

Musim bunga ini, jenama debut Cecair Vegan Pizza Mozzarella di Whole Foods Markets serantau, dan bekerjasama dengan syarikat pembakar Renewal Mill untuk melancarkan kuki vegan yang diperbuat daripada 100% bahan kitar semula. Jenama itu juga mempratonton produk Keju Kotej tanpa tenusu akan datang di Nature Products Expo West.

Tidak lama selepas itu, Miyoko bekerjasama dengan badan bukan keuntungan haiwan terkemuka untuk memperkenalkan The Farmer Toolkit – a sumber untuk membantu petani beralih kepada pertanian berasaskan tumbuhan. Pada bulan Jun, syarikat itu menaikkan tambahan $7J dalam pembiayaan ekuiti, yang menjadikan jumlah pembiayaannya kepada $78.6 juta.

Mentega Vegan Miyoko
©Miyoko’s Creamery

“Mentega terbaik”

Bercakap dengan vegconomist pada tahun 2021, pengasas dan CEO Miyoko Schinner berkongsi, “Kami ingin membina pasukan inovasi kami untuk terus membangunkan produk mengubah permainan yang boleh membantu mengubah landskap tenusu daripada haiwan kepada tumbuhan.” Dia menambah, “Mentega kami adalah rasa dan prestasi terbaik – itulah sebabnya. Dalam ujian rasa buta oleh chef di sebuah syarikat penerbangan baru-baru ini, mentega kami keluar mendahului mentega tenusu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *