Mr Black Diperolehi, Ramalan Semakan di Brazil dan MoreDaily Coffee News oleh Roast Magazine

Selamat datang ke Berita Kopi Mingguan DCN! Ikuti semua berita terkini dengan melanggan surat berita dua kali seminggu DCN, yang memaparkan berita industri kopi terkini dan segar senarai kerja kopi.

Adakah anda mempunyai berita untuk dikongsi? Hubungi kami di sini.

mr-black-x-diageo-1-min

Foto akhbar Diageo

Diageo Memperoleh Pembuat Kopi Liqueur Mr Black

Gergasi semangat global Diageo telah memperoleh pemanggang kopi kelahiran Australia dan pembuat minuman keras kopi minuman sejuk Encik Black. Terma kewangan tidak didedahkan, walaupun Diageo sebelum ini memperoleh pegangan minoriti dalam syarikat itu melalui program pemecut perniagaan Distill Ventures. Mr Black diasaskan pada 2013 oleh Tom Baker dan Phillip Moore dan diedarkan secara meluas di Amerika Syarikat.

Bloomberg Meneroka Perjuangan Kopi Menentang Perubahan Iklim

Perkhidmatan penstriman video Bloomberg Quicktake telah mengeluarkan a video pendek meneroka persimpangan kopi istimewa dan perubahan iklim. Menampilkan temu bual dengan seorang petani, ahli botani, ahli genetik tumbuhan, pengarang dan pemanggang, video ini berfungsi sebagai buku asas yang sangat baik kepada salah satu ancaman wujud kopi. Tonton di sini.

Eversys Merancang Pembuat Bir Sejuk Automatik Melalui Perkongsian dengan “Rantaian Kopi Antarabangsa yang Penting”

Didalam pengumuman syarikat menggariskan rancangan untuk pertumbuhan pengeluaran di kilangnya di Sierre, Switzerland, pembuat mesin espreso automatik sepenuhnya Eversys berkata ia terlibat dalam projek bersama “salah satu rangkaian kedai kopi terkemuka di dunia.” Syarikat itu, yang telah diambil alih sepenuhnya oleh De’Longhi pada 2021, berkata projek itu melibatkan pembuat bir sejuk automatik sepenuhnya. Syarikat itu menyatakan, “Dari awal tahun 2024, sejumlah besar produk baharu akan dibina di Sierre dan dihantar terlebih dahulu ke AS. [sic.]”

Black Coffee Northwest Dirosakkan Lagi Di Luar Seattle

Milik Hitam, menyokong belia Kopi Hitam Barat Laut kedai kopi di Shoreline, Washington, hanya di utara Seattle, ditemui dirosakkan sekali lagi minggu ini. Kedai, yang dikaitkan dengan Pusat Pembangunan Belia Groundedtelah mengalami banyak serangan yang diilhamkan perkauman sejak dibuka pada 2020.

Awak boleh sokong Black Coffee Northwest di sini.

Neumann Kaffee Gruppe Melancarkan Perniagaan Kopi Hijau di Korea

Konglomerat pengeluaran kopi hijau dan perdagangan Kumpulan Kopi Neumann (NKG) telah melancarkan perniagaan pertamanya di Korea Selatan. Kumpulan yang berpangkalan di Jerman itu berkata perniagaan Korea akan ditempatkan di daerah Mapo-gu di barat Seoul. Pejabat itu akan merangkumi bilik bekam dan akan mewujudkan perkongsian dengan gudang untuk pengedaran ke seluruh negara. NKG memiliki lebih daripada 50 syarikat di 26 negara.

Tuai Lestari Rakan Kongsi dengan Ikawa untuk Bekam Triangulasi Langsung

Portland, pengimport kopi hijau berasaskan Oregon Tuai Mampan sedang bekerjasama dengan pemanggang rumah dan pengilang pembakar sampel pro Ia berlaku untuk acara bekam triangulasi secara langsung yang berlangsung Khamis, 27 Okt. Acara ini akan dihadkan berdasarkan siapa cepat dia dapat kepada pemanggang di Amerika Syarikat dan Kanada yang mempunyai akses kepada mesin Ikawa. Kopi hijau untuk acara itu akan dihantar pada 19 Okt. Pendaftaran boleh didapati di sini.

Rasmi Daripada Conab Brazil Mengatakan Semakan pada Ramalan Tanaman Diperlukan

Secara eksklusif laporan daripada Reuterspengarah Dasar Pertanian di agensi bekalan dan statistik makanan Brazil ConabSergio De Zen, mengakui bahawa anggaran mengenai tanaman kopi dalam beberapa tahun kebelakangan ini secara konsisten tidak tepat, yang membawa kepada semakan yang akan datang dalam metodologi ramalan. Baca cerita itu.

Kerajaan Uganda Memperuntukkan $7.7 Juta untuk Anak Benih Kopi

Kerajaan Uganda telah berjanji untuk menumpukan 30 bilion syiling (AS$7.7 juta) untuk bekalan anak benih kepada petani kopi dan teh untuk tahun fiskal yang akan datang, menurut sebuah kenyataan akhbar daripada Parliment.

Illycaffé Membuka Lokasi Università del Caffè Kedua di Brazil

Syarikat kopi gergasi Itali, Illycaffé telah membuka kampus kedua Università del Caffè di São Paulo, Brazil. Memfokuskan pada mempromosikan latihan dan pertumbuhan dalam sektor runcit kopi, kampus Illy mengikuti lokasi awal di Brazil dan merupakan salah satu daripada lebih daripada sedozen Universiti Kopi Illy lokasi fizikal di seluruh dunia.

Sacramento Juicer Sun & Soil and Insight Coffee Roasters Bercantum

Sacramento, California Pembakar Kopi Insight telah bergabung dengan pembuat jus ditekan yang diperakui Organik Sacramento Matahari & Tanahdengan jenama kedua mengambil alih ruang kafe West Sacramento Insight, menurut a laporan daripada Jurnal Perniagaan Sacramento.

Dutch Bros Kutip $1.1 Juta untuk Organisasi Sokongan Belia

Rangkaian kopi berasaskan Oregon Bros Belanda awal bulan ini mengumpulkan lebih daripada $1.1 juta melalui kempen “Buck For Kids” seharinya. Program pengumpulan dana yang menyokong organisasi bukan untung yang memfokuskan belia di dalam negara telah dijalankan sejak 2011.

Sekiranya Anda Terlepas

Berikut ialah beberapa cerita popular DCN dari minggu lalu…

Zerno-Z1-pengisar-gerimit

Gambar Daily Coffee News oleh Howard Bryman

Pembuat Pengisar Permulaan Chicago Zerno Sediakan Z1 Tertinggi

Sebuah permulaan yang berpangkalan di Chicago dipanggil Zero memasuki pasaran pengisar kopi prosumer dos tunggal mewah dengan mesin sulungnya, Zerno Z1. Prapesanan untuk larian terhad bagi 100 mesin “Edisi Pelancaran” dibuka bulan lepas dan akan dijalankan sehingga Jumaat, 30 September, dengan harga bermula pada $999… Baca lebih lanjut

Sembang dengan Gregory Zamfotis dari Ikonik New York Chain Gregorys Coffee

Kira-kira sedekad setengah yang lalu — apabila konsep kelambatan dalam beberapa kalangan kopi khusus yang menggemari minuman manual dikaitkan kukuh dengan kualiti unggul — seorang warga New York berkaca mata bernama Gregory Zamfotis telah bersandar pendikit penuh kepada konsep lain untuk kepakaran sama sekali: kelajuan … Baca lebih lanjut

Dari Colombia ke California, Projek Semaian Verve Coffee Roasters Membuahkan hasil

Bulan ini, syarikat pemanggang dan runcit kelahiran California Pembakar Kopi Verve membawa operasi perdagangan langsungnya ke tahap yang baharu apabila ia melancarkan sulungnya Kopi Projek Taska Farmlevel… Baca lebih lanjut

Penulis Skrin Berinspirasi dan Berkafein, Debut Draf Yang Hilang di New York

Seorang pembuat filem tanpa nama yang berpangkalan di New York City minggu ini membuka pintu kepada The Lost Draft, tempat kopi di daerah SoHo Manhattan. Kedai ini direka bentuk untuk menyediakan ruang yang selesa, berinspirasi dan komunal untuk penulis dan krew penerbitan televisyen dan filem yang bekerja di bandar… Baca lebih lanjut

Kopi Amalan Sampingan Mengutamakan Orang Ramai dan Tengah di Chicago

“Mempunyai projek sampingan atau perniagaan kecil sentiasa menjadi sebahagian daripada diri saya,” Pemilik Kopi Amalan Sampingan Francis Almada memberitahu DCN. “Saya suka menghasilkan idea kreatif, melancarkan dan membina sesuatu, kebanyakannya anda akan lihat di sekitar kafe.”… Baca lebih lanjut

Laporan NCA: Lebih Ramai Dewasa Muda Berbanding Sebelumnya Peminum Kopi Harian

Sebilangan rekod dewasa muda, umur 18-24, sedang minum kopi di Amerika Syarikat, dengan 51% melaporkan minum beberapa jenis kopi dalam sehari yang lalu, menurut edisi terkini Trend Data Kopi Kebangsaan (NCDT) laporan yang dikeluarkan oleh AS Persatuan Kopi Kebangsaan (NCA)… Baca lebih lanjut

Robot Barista Jenama Artly Mendapat $8 Juta, Merancang Pengembangan Runcit

Permulaan barista robot yang berpangkalan di Seattle berseni telah menutup pusingan pelaburan $8 juta dengan rancangan untuk mengembangkan jejak kiosk runcit barista robotiknya. Syarikat, diketuai oleh jurutera Perkhidmatan Web Amazon lama Meng Wangmembuka gerai runcit pertamanya di Portland, Oregon, di dalam kedai jenama gaya hidup Jepun MUJI pada 2021… Baca lebih lanjut

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *