M&S Melancarkan Rangkaian Krismas Dapur Tumbuhan Dengan Ayam Panggang dan Pencuci Mulut Vegan – vegconomist

Ditawarkan untuk Krismas 2022 ialah panggang ayam belanda vegan realistik tahun lepas sekali lagi, serta kuah vegan, badam labu butternut dan panggang kacang pecan, pemadat vegan Plant Kitchen dan babi tanpa daging dalam selimut.

Turut berulang tahun ini ialah kotak pilihan sayur jenama yang mengandungi hidangan sampingan seperti kentang panggang masak tiga kali ganda, kubis merah yang direbus, kembang kol cheesy dan bakar daun bawang, bebola pemadat vegan dan sosej tanpa daging yang dibalut dengan daging vegan.

Makanan natal yang mesra vegan
© M&S

Tambahan baharu untuk Krismas ’22

Plant Kitchen popular di kalangan pengguna UK kerana alternatif mesra vegannya, yang M&S dikembangkan dengan lebih 175 produk berasaskan tumbuhan Veganuari ini.

Untuk koleksi makanan Krismas yang mesra vegan ini, syarikat itu menambah produk baharu, termasuk sekotak roti kukus yang dihias rusa kutub berisi sayur-sayuran, parfait cendawan, brioch, roti sayur, kiev ayam dan pencuci mulut biskut dengan coklat dan krim.

Makanan natal yang mesra vegan
© M&S

Sophia Linn, Pakar Pemakanan di M&S, mengulas tentang pengembangan produk syarikat: “Kami mahu membantu pelanggan kami meneroka dan menikmati cara hidup yang lebih mampan, dan rangkaian Plant Kitchen kami bermakna sebarang pertukaran yang dilakukan oleh pelanggan tidak menjejaskan kualiti, kemampuan atau rasa.”

Hampir semua produk Plant Kitchen ada dijual di Ocado. Tapak web M&S mempunyai perkhidmatan pesanan makanan Krismas yang telah menerima tempahan untuk kutipan pada 22, 23 dan 24 Disember.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *