Nisbah Enam Pembuat Kopi Pandangan Pertama » CoffeeGeek

Jika anda mahu melakukan tuangan 250ml sepanjang hari, hari keluar, Nisbah Enam bukanlah pembuat bir untuk anda. Mari kita hapuskan perkara itu.

Nisbah Enam ialah pembuat bir kumpulan kecil. Itulah modus utamanya – untuk menghantar kopi “sekumpulan”, seperti dalam satu liter atau lebih supaya beberapa orang boleh minum secawan – dan melakukannya hampir serta teknik menuang manual terbaik yang boleh disampaikan. Jika anda tinggal dalam rumah dengan dua atau lebih peminum kopi, dan anda berdua menuntut secawan kopi yang berkualiti, pembuat bir ini ditujukan untuk anda. Jika anda mahukan lebih daripada satu cawan besar kopi dalam tempoh 1-2 jam dan tidak mahu mengorbankan (terlalu banyak) kualiti, ini adalah pembancuh untuk anda.

Nisbah Enam bukan tanpa masalah: ia agak mahal, botol dan penutup boleh direka bentuk dengan lebih baik, dan lebih baik jika peringkat mekar lebih boleh diprogramkan. Tetapi kesan positif pembuat bir juga banyak.

Ia mempunyai penghantaran suhu yang sangat stabil. Bunga ini berfungsi dengan baik untuk melakukan 800ml atau lebih kopi. Teko benar-benar mengekalkan haba kopi untuk masa yang lama dengan penurunan kualiti cawan yang boleh diterima. Skrin penyebaran adalah salah satu yang terbaik di pasaran, untuk ketepuan sekata pada serbuk kopi. Saya juga dijual pada reka bentuk penapis bawah rata memandangkan anda akan menggunakan pembuat bir ini untuk membuat satu liter atau lebih kopi. Dan Nisbah Enam adalah “karya seni” yang kelihatan sangat unik untuk kaunter.

Dalam semakan penuh kami, kami akan menyelam lebih dalam ke dalam pengukuran suhu, perbezaan volum bancuhan mengikut citarasa, jangka hayat dan ketahanan bahagian, perbandingan cawan buta dengan pembuat kopi titisan automatik yang lain, satu tan perbincangan kebolehgunaan dan banyak lagi. Buat masa ini, pembuat bir yang diperakui SCA ini adalah sesuatu yang kami cadangkan kepada sesiapa sahaja yang mahukan kopi berkualiti tinggi untuk lebih daripada seorang dalam sesebuah isi rumah. Pada $350, ia tidak murah, tetapi jika anda melunaskannya sepanjang waranti 5 tahun, dengan mengambil kira banyak $100, $150 pembuat bir akan gagal dalam masa itu dengan penggunaan harian, mesin ini menjadi nilai yang lebih besar.

The Nisbah Enam boleh didapati melalui Amazon untuk $365. (ini adalah pautan gabungan; dengan menggunakannya, anda membantu laman web ini)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *