NotCo Memperkenalkan Kepingan NotCheese Yang Sangat Dinantikan di Chile

Amerika Latin memulakan NotCo mengumumkan pelancaran NotCheese – tawaran keju pertamanya dan apa yang syarikat panggil sebagai “produk yang paling dinanti-nantikan” dalam sejarahnya. Dilancarkan dalam dua jenis, kepingan NotCheese pada mulanya akan muncul di pasar raya Jumbo di Chile, serta di laman web NotCo.

“Tidak dinafikan salah satu peristiwa penting yang paling penting untuk NotCo”

Terdapat dalam jenis Buttery dan Cheddar, NotCheese diperbuat daripada bahan seperti mentega kelapa, kanji ubi kayu, protein kacang dan kunyit. Produk ini menawarkan bau, tekstur dan rasa yang sama seperti keju tradisional, dan boleh dinikmati di atas burger, atau dicairkan ke dalam sos atau celup.

NotCheese telah dicipta dengan bantuan kecerdasan buatan syarikat yang dipatenkan, yang dikenali sebagai Giuseppi, dan menyertai portfolio produknya yang terkenal, yang termasuk NotMilk, NotBurger, NotIcecream, NotMayo dan NotChicken.

Menurut syarikat itu, keju telah menjadi produk yang paling banyak diminta oleh komuniti peminat NotCo.

Kepingan Keju NotCo
©NotCo

Lagi ‘Bukan Keju’

Pada bulan Oktober, NotCo melancarkan yang berasingan keju berasaskan tumbuhan produk yang dicipta dengan kerjasama gergasi makanan global Kraft Heinz. Juga dinamakan Not Cheese, produk itu dijenamakan bersama dengan logo terkenal Kraft dan terdapat dalam beberapa jenis, termasuk Amerika, Cheddar dan Provolone. Kraft’s Not Cheese dilancarkan dalam percubaan terhad di 30 pasar raya Cleveland, Ohio, dengan pelancaran kebangsaan AS sedang dirancang untuk tahun depan.

NotCo, yang pelaburnya termasuk Jeff Bezos, mencapai status Unicorn pada 2021, dengan anggaran penilaian $1.5Bn. Syarikat telah menaikkan lebih $350 juta dalam pembiayaan, dan produknya boleh didapati di seluruh Amerika Latin, termasuk Mexico, Brazil, Chile, Argentina dan Ecuador.

Kraft Heinz Bukan Usahasama Bersama
©Kraft Heinz/ Not Co

Mendengar kepada pengguna

“Pelancaran baharu ini adalah selaras dengan membina tujuan NotCo kami yang bertujuan untuk mengurangkan kesan alam sekitar, tetapi ia juga selaras dengan keperluan pengguna kami,” kata Matias Muchnick, pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif NotCo. “Maklum balas dan pilihan mereka membolehkan kami terus menambah baik produk kami dan membimbing kami untuk melihat kategori lain yang boleh kami laksanakan. Kami telah menyesuaikan diri dan meletakkan diri kami dalam kalangan jenama terbaik terima kasih kepada itu dan kami sangat gembira dengan pelancaran ini, sudah pasti salah satu pencapaian terpenting untuk NotCo.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *