Nyalakan Gigitan dengan Minuman Tenaga Gigitan Piranha Baharu kami


28 Jun 2022 (Diterbitkan: 29 Jun 2022)


Crimson Cup Piranha Bite minuman tenagaCrimson Cup Piranha Bite minuman tenagaSudah tiba masanya untuk Menghidupkan Bite dengan minuman tenaga Piranha Bite baharu kami di Kedai Kopi Crimson Cup di Clintonville dan Tallmadge, Ohio!

Pada hari Rabu, 29 Jun, pelanggan boleh menikmati minuman tenaga Strawberi atau Blue Raspberry Piranha Bite baharu yang menarik dengan hanya $1.

Dibangunkan oleh Pasukan Inovasi Crimson Cup, minuman tenaga Piranha Bite menawarkan cara baharu yang segar untuk menyejukkan badan dan menyegarkan diri untuk aktiviti musim panas.

“Singgah di lokasi Clintonville atau Tallmadge kami hari ini untuk menyertai kegilaan musim panas yang menyeronokkan dan nikmati minuman tenaga Piranha Bite baharu dengan hanya $1,” kata Pengasas dan Presiden Greg Ubert. “Hari ini sahaja, setiap pelanggan Piranha Bite juga akan menerima Potongan $1 untuk kembali kemudian untuk gigitan kedua.”

Untuk mencipta setiap minuman Piranha Bite tersuai, barista Crimson Cup menggabungkan tangkapan minuman tenaga dengan sirap berperisa dan ais.

“Sensasi rasa baru yang sejuk ini hampir dijamin untuk memberi semangat dalam langkah anda,” kata Greg. “Ini cara baharu yang lazat untuk membantu anda meneruskan agenda musim panas anda yang padat.”

Semasa pelancaran, minuman tenaga Piranha Bite boleh didapati di lokasi Clintonville Crimson Cup, 4541 North High Street di Columbus dan di kedai kopi Tallmadgenya, 116 Tallmadge Circle di Tallmadge, Ohio. Mulai 30 Jun, minuman 16 auns akan dijual pada harga $5.

Greg berkata pelancaran Piranha Bite hanyalah permulaan. “Kami akan melancarkan perisa dan lokasi baharu. Nantikan!”.


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *