Oddlygood Memperluas Portfolio Bebas Tenusu AS dengan Minuman Oat Barista Semua Dalam – vegconomist

Anehnya Globalspinoff syarikat makanan Finland terkemuka Valio, mengumumkan pelancaran AS Minuman Oat Barista Semua Dalam. Tersedia dalam karton stabil rak, produk ini akan dipaparkan pada bulan ini di Produk Semulajadi Ekspo Timur di Philadelphia dan Pesta Kopi Barat Laut Pasifik di Seattle.

“Minuman Oat Barista All-In kami menawarkan alternatif tanpa tenusu yang lazat dengan kelainan”

Dibuat untuk memberikan buih berkrim tanpa “mengelupas”, Minuman Oat Barista Semua Dalam dicipta dengan input daripada barista dan menawarkan susu penuh yang ideal untuk cappucino dan latte.

Menggunakan oat keseluruhan

Minuman Oat Barista menggunakan oat bukan GMO dan menggunakan keseluruhan oat, yang menghilangkan sisa makanan, sambil bebas daripada gluten dan perisa dan pemanis tiruan. Terdapat dalam 1 liter, karton yang stabil, setiap hidangan mengandungi 3 g protein, 290 mg kalsium, 7 lemak dan sifar gula tambahan. Produk ini dijual pada harga runcit yang dicadangkan $4.99.

Oddlygood Creamy Vegan Capuccino/ Kopi
©Oddlygood

Minuman Oat Barista kini dikeluarkan di UK, tetapi OddlyGood merancang untuk mengalihkan pengeluaran ke AS sementara menunggu jualan yang lebih tinggi. Minuman itu mula diperkenalkan di Eropah pada 2019 dan turut dijual di Sweden, Baltik, Poland, Malta dan Ireland.

Tenusu dengan perbezaan

Dicipta oleh Kumpulan Valio, salah satu pengeluar makanan terbesar Finland, Oddlyfood dilancarkan di AS pada awal 2022 dengan rangkaian alternatif yogurt dan keju berasaskan tumbuhan. Menurut bahagian AS OddlyGood, jualan menepati sasaran dan terus berkembang. Barisan AS penuh, termasuk Minuman Oat Barista, akan dibentangkan di Gerai 1020 di Expo East dan pada Gerai 500 di Coffee Fest PNW.

Susu Oat Rangkaian Produk Global Oddlygood
© Oddlygood Global

“Kami melihat pasaran yang kukuh di AS untuk penggemar kopi yang memanjakan diri mereka dengan minuman tersuai di kafe tempatan mereka atau menikmati minuman di rumah sebagai sebahagian daripada ritual pagi atau rehat petang mereka,” kata Caitlin Mahler, Ketua Perniagaan yang baru dilantik. Pembangunan, Oddlygood USA. “Minuman Oat Barista All-In kami menawarkan alternatif tanpa tenusu yang lazat dengan kelainan.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *