Pandangan Dalam: Xurro, Kilang Churro di Orlando Vineland Premium Outlets

Xurro, Kilang Churro menawarkan semua perkara churro, dari Churro Sundaes hingga Churro S’mores, dan segala-galanya di antaranya. Kami telah dijemput keluar ke Orlando Vineland Premium Outlets untuk mencuba beberapa item menu Xurro yang paling popular. Churros adalah makanan ruji Orlando, jadi kami teruja untuk mencuba beberapa ciptaan manis mereka.

Churro Sundae

Churro Sundae menampilkan tiga sudu ais krim vanila, fudge coklat hangat, dua churros hangat dan dihiasi dengan krim putar dan taburan pelangi. Jika anda tidak pernah mencelup churro hangat ke dalam ais krim sundae, inilah peluang anda. Gabungan itu sama lazat seperti yang diharapkan, dan kami sangat mengesyorkan hidangan ini.

Churro S’more

Churro S’more memasangkan dua roti churro segar, dengan marshmallow lengket dan coklat susu cair. Xurro memanggang marshmallow segar, jadi rasanya mengingatkan zaman kanak-kanak di sekitar unggun api. Marshmallow hangat mencairkan coklat dengan berkesan, menghasilkan hidangan manis yang luar biasa.

Gelung Churro

Churro Loop dilitupi sepenuhnya dengan coklat fudge, dan dihiasi dengan taburan pelangi. Ini adalah gigitan cepat yang sempurna untuk semua peminat coklat di luar sana. Ia sangat mengenyangkan, malah lebih cantik untuk dipandang. Hanya berhati-hati – mudah untuk membuat kucar-kacir dengan hidangan ini!

Churro klasik

Ia bukan pengalaman merasa churro tanpa sekurang-kurangnya satu churro klasik. Xurro menjadikan churros mereka segar untuk dipesan, jadi ia jauh lebih baik daripada churros taman tema klasik anda. Churro kami sedap dan hangat, dan dimasak dengan sempurna. Untuk pilihan snek yang cepat dan lebih berpatutan, pasti cuba churro klasik. Xurro juga menawarkan churros yang diisi dengan strawberi dan vanila, atau dicelup dalam Nutella atau Dulce de Leche.

Item menu lain yang juga kelihatan lazat termasuk Churro Milkshakes, Kek Corong, Coklat Mexico dan banyak lagi.

Xurro, Kilang Churro mempunyai dua lokasi, satu di Orlando Vineland Premium Outlets serta satu di Clermont. Anda boleh mengikuti mereka di Instagram di @ChurroFactory_Xurro.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *