Pandangan Dalaman: Snack Swag – Roti Orlando / Kek / Pastri oleh Meiji May

Saya dan isteri baru-baru ini meraikan Ulang Tahun Perkahwinan kami yang ke-7 dan untuk majlis itu, saya memanggil Snack Swag’s Meiji May untuk mencipta kek maltser anti-graviti yang cantik yang saya tahu isteri saya akan suka dengan sedikit isi kelapa dan raspberi. Ia ternyata hebat dan benar-benar cantik.

Anda mungkin pernah melihat kek hebat yang ditemui oleh kedai roti Orlando tempatan @snackswagorlando di Instagram.

Meiji May yang berpangkalan di Orlando ialah seorang penggaya fesyen/ pereka grafik yang bekerja dalam kek dan semua jenis gula-gula di bawah nama Snack Swag, yang terkenal dengan kek dan pastri yang dihasilkan dengan seni.

Meiji dilahirkan dan dibesarkan di Bangkok, Thailand – tempat dia memulakan minatnya dalam makanan. Dia belajar Pengiklanan Seni di Assumption University, Thailand, dan selepas menamatkan pengajian menggunakan kemahiran kreatifnya untuk mencipta Snack Swag jenamanya pada tahun 2014.

Pada usia 28 tahun, dia memutuskan untuk datang ke AS untuk menyokong suaminya, Jack Tawa, dalam impian restorannya (kini Sea Thai dan Tuun.)

Dia memutuskan untuk menamatkan 2 darjah pada masa yang sama; pengurusan masakan dan pengurusan pembakar & pastri dari Kolej Valencia.

Meiji kemudiannya menggabungkan minatnya untuk membakar dan mereka bentuk untuk membentuk, Snack Swag!, yang sedap dan cantik – gula-gula berkualiti tinggi dan hasil rekaan yang diilhamkan oleh perisa Asia dan semua yang dia gemari ketika berada di negara asalnya.

Berusaha untuk menyatukan orang ramai mengenai kek dan gaya hidup, Snack Swag memulakan kerjaya pada Musim Panas 2014 dengan watak kartun macaron Perancis.

Sejak itu, Snack Swag Telah membangunkan program kek dipesan lebih dahulu yang berkembang maju, dan mencipta karya seni yang boleh dimakan untuk menyajikan Orlando untuk semua jenis acara dan perayaan.

Barangan yang paling popular di Snack Swag ialah kek biskut. Ia boleh dibuat dalam sebarang bentuk, nombor, huruf, dan sebarang saiz.

Kek biskut dibuat dengan 2 lapisan roti pendek vanila, dipotong tangan kemudian dibakar hingga perang keemasan dan kemudian diisi dengan isi buah bermusim dan pembekuan krim mentega meringue Itali dan kemudian saya akan menghias kek secara gaya bebas mengikut tema dan ton warna yang diminta supaya setiap satu agak unik.

Jika mereka memerlukan sebarang permintaan khas untuk hiasan, reka bentuk atau topping, mereka dialu-alukan untuk melakukannya juga… sesuatu seperti kuki wajah orang tersuai, arca fondant gula anak anjing atau mesej diperibadikan di atas kuki fondan yang dicetak.

Ia adalah cara yang sangat menyeronokkan untuk mencipta pencuci mulut yang unik.

Snack Swag kini dalam proses ujian pesanan dalam talian. Orang ramai akan mengisi borang dalam talian di dan kemudian mereka akan kembali kepada setiap pertanyaan secara terperinci kemudian setelah mereka menyemak borang pesanan yang mereka serahkan.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *