Pandangan Pertama: Perkhidmatan Penghantaran Makanan Pusaka oleh Puff ‘n Stuff di Orlando dan Tampa, FL

Apabila 2020 memaksa dunia untuk perlahan, pemilik Puff ‘n Stuff Catering yang terletak di Eatonville, FL melihat minat yang diperbaharui dalam masa keluarga. Mereka tertanya-tanya, bagaimana jika mereka membuat makanan segar untuk keluarga yang sibuk untuk menyediakan kemudahan bawa keluar atau penghantaran, dan kesedapan membuatnya sendiri di rumah anda sendiri? Mereka mencipta pusaka untuk memenuhi keperluan itu.

Pusaka direka untuk menggalakkan dan menyokong nilai makanan keluarga. Heirloom menyediakan hidangan keluarga tanpa persiapan dan pembersihan yang memakan masa. Ia adalah matlamat mereka untuk melayani anda dan gaya hidup sibuk anda supaya anda tidak perlu berkompromi dengan masa berkualiti bersama keluarga anda.

Nikmati hidangan yang disediakan oleh chef yang dihantar secara tempatan ke pintu anda di Orlando, Tampa dan kawasan sekitar dengan menggunakan kod “TASTYCHOMPS” untuk mengambil potongan $25 untuk pesanan pertama anda, tiada tamat tempoh atau pengecualian.

BAGAIMANA IA BERFUNGSI:

1. PILIH – Pilih item daripada hidangan bersaiz individu atau keluarga mereka yang baru dibuat mingguan atau pinggan parti. Tambahkan item untuk melengkapkan daripada gandingan dan pasaran mereka. Anda juga boleh memesan Heirloom selama beberapa minggu dalam satu lawatan.

2. MENGHANTAR – Penghantaran mingguan percuma pada hari tertentu, berdasarkan poskod anda, atau sebarang penghantaran hari dengan bayaran. Jika anda tiada di rumah untuk menerima pesanan anda, anda boleh meninggalkan peti sejuk untuk mereka. Pengambilan juga boleh didapati di pejabat Tampa atau Orlando mereka.

3. PANAS & MAKAN – Ikuti arahan pemanasan semula yang mudah untuk ketuhar atau microwave anda untuk menikmati hidangan yang disediakan oleh chef di rumah dalam beberapa minit. Bersantai dan mula merancang tempahan Heirloom anda untuk minggu depan atau katering untuk acara anda yang akan datang.

Berikut adalah lima hidangan yang saya tempah:

1. Sup Gazpacho Sejuk

Campuran timun, lada merah, tomato, bawang besar, bawang putih, roti asam keping di atasnya dengan crouton bawang putih.

2. Kulit Kentang Ayam Kerbau


Kulit kentang, ayam cincang dalam sos kerbau, keju bleu, daun bawang & saus ladang.

3. Salad Tembikai Musim Panas Udang Bakar

Keju kambing, cili dan limau biji bunga matahari hancur, arugula, kangkung bayi, vinaigrette biji popi lemon.

4. Hidangan Individu Portobello Enchiladas


Sos tomato panggang, keju jack & cheddar, krim masam ketumbar dengan labu panggang, jagung, lada, ketumbar.

5. Doh Biskut Coklat dengan Garam Laut

Berminat untuk membuat pesanan? Gunakan pautan peribadi kami di bawah untuk menggunakan potongan $25 secara automatik untuk pesanan pertama anda.


Mengenai Puff ‘n Stuff Catering:
Sejak 1980, Puff ‘n Stuff Catering telah menjadi syarikat katering utama dan perkhidmatan penuh perancangan acara di Florida Tengah. Pada tahun 2003, Warren Dietel memperoleh syarikat itu dengan rancangan untuk berkembang dan pada tahun 2010 mereka juga berkembang untuk berkhidmat di Pantai Barat Florida. Mereka telah menjadi sebahagian besar acara penting untuk keluarga dan perniagaan dalam komuniti ini dan mereka berharap untuk meneruskan tradisi itu dengan pusaka.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *