Pandangan Pertama: Suami dan Isteri Veteran Tentera Laut AS Melancarkan Winter Park Wine Walk di Park Avenue

Bermula pada 1 Mac 2021, Lawatan dan Perjalanan untuk Peminat Makanan Pemilik & Panduan Pengalaman Bryce Morrison, seorang veteran Tentera Laut Amerika Syarikat, dan isterinya Carla Rhodes sedang melancarkan usaha niaga terbaharu mereka: Winter Park Wine Walklawatan makanan berjalan kaki dan wain di kawasan Park Avenue yang bersejarah.

Lawatan makanan berlangsung selama 3.5 jam dan terdiri daripada berjalan pantas menyusuri Park Avenue dengan banyak perhentian yang lazat di sepanjang jalan, mencuba makanan dan wain yang lazat dari pelbagai restoran sambil mempelajari beberapa sejarah yang mengejutkan tentang Winter Park dan banyak perniagaan kecil mereka.

Park Avenue layak secara unik untuk mewakili Florida Tengah dengan penggemar makanan yang menikmati wain. Semasa lawatan berpandu anda, mereka akan membawa anda mengembara melalui tengah-tengah Winter Park untuk mencari tempat wain yang hebat dengan beberapa kejutan di sepanjang perjalanan.

Jika ini kali pertama anda ke Winter Park, anda akan jatuh cinta dengan suasana Eropah seperti jalan-jalan batu bata dan pokok kanopi. Jika anda penduduk tempatan, lawatan ini akan berusaha untuk berkongsi kegembiraan baharu dan cerita menarik untuk membantu anda jatuh cinta sekali lagi.

Lawatan ini tersedia setiap hari Isnin dari 12:30pm – 4pm dengan harga $65 seorang, berumur 21+. Lawatan waktu malam akan disediakan setiap hari Isnin bermula jam 5:30 petang dengan harga $85 seorang, berumur 21+.

$5 daripada setiap lawatan akan didermakan kepada Projek Anjakan Warna untuk membantu veteran dan keluarga mereka menyesuaikan diri dengan kehidupan awam bersama melalui bimbingan, pendidikan dan pengalaman yang dikongsi secara meluas.

Saya berpeluang menghadiri pratonton peribadi lawatan itu dan menikmati sampel makanan ringan daripada perniagaan kecil tempatan sambil mempelajari banyak sejarah menarik tentang kawasan itu.

Kami memulakan lawatan kami di perhentian pertama kami: Boca untuk pembuka selera.

Menu Boca adalah berdasarkan pergerakan makanan tempatan dan sumber bahan-bahan daripada petani berhampiran dan pembekal makanan khusus jika boleh. Boca percaya semua orang menang dengan tambang dari ladang ke meja, daripada petani ke tukang masak kepada restoran. Hidangan yang berkualiti tinggi dan bersumberkan tempatan memberi manfaat kepada semua.

Rumah Cabernet

Zucchini Fries dengan saus Dewi Hijau, sangat ketagihan.

Roti Rata Hari Ini – Sosej maple, sos rumah nenek, cendawan tiram, bawang karamel, brokoli, keju manchego. Sedap!

Perhentian kedua: The Ancient Olive

Kami meneroka dan mengalami kedai makanan gourmet ini di mana anda boleh merasai buah zaitun Sepanyol, mustard Perancis, pengawet yang memenangi anugerah, sosej kering kering, kacang, pasta buatan tangan, pembancuh koktel yang unik dan banyak lagi.

Perhentian ketiga: Pencuci mulut di Pannullo’s. Kegemaran penduduk tempatan Winter Park selama lebih daripada dua puluh lima tahun. Pannullo’s menyajikan pelbagai jenis masakan Itali dengan bakat kreatif serta kegemaran tradisional.

Cannolis & Espresso

Terletak di Park Ave yang indah dan menghadap ke Central Park, Pannullo’s menawarkan laluan pejalan kaki, patio atau tempat makan bertema Tuscan dalaman.

Perhentian terakhir: Bilik Wain.

Bilik Wain mempamerkan 150+ wain pilihan tangan dari seluruh dunia yang boleh dijadikan sampel sama ada dalam 1 oz., 2.5 oz., atau 5 oz. saiz tuang, pada mesin pendispensan wain Enomatic yang canggih, serta keju & ​​tapas artisanal.

Setiap tetamu mendapat kad untuk bilik wain supaya mereka dapat mencuba dan menikmatinya.

Pemilihan wain mereka telah menerima “Anugerah Kecemerlangan Terbaik” The Wine Spectator enam tahun berturut-turut. Semua wain juga boleh dibeli, sama ada untuk dinikmati di lokasi atau untuk dibawa pulang.

Bilik Rare yang mempunyai semua botol jarang mereka.

Di tingkat bawah ialah Vault Lounge yang dahulunya merupakan sebuah bank yang menyimpan semua wang untuk Central Florida. Apabila The Wine Room mengambil alih ruang itu pada tahun 2006, mereka mengubah segala-galanya di tingkat bawah dan menjadikannya ruang tempat duduk lounge untuk tetamu. Memandangkan ia terletak di kawasan terpencil, saya tidak akan tahu tentang Vault Lounge sekiranya bukan kerana lawatan makanan & wain jadi saya bersyukur untuk pengalaman VIP.

Mereka juga mempunyai loker di tingkat bawah untuk ahli mereka. Setiap ahli mendapat loker pilihan mereka, diskaun untuk produk, dan tiada corkage percuma yang sangat membantu apabila anda membuka botol.

Lawatan dan Perjalanan untuk Peminat Makanan tidak lama lagi akan menawarkan berjalan wain mereka ke bandar-bandar tambahan di kawasan Florida Tengah termasuk: Mount Dora, Winter Garden dan Sanford.

Sebagai tambahan kepada lawatan berjalan kaki, Bryce dan Carla juga akan menganjurkan pertemuan makanan yang menarik setiap bulan. Pastikan anda melawat mereka laman web untuk mengikuti perkembangan terkini mereka.

Untuk maklumat lanjut, layari: tt4ff.com

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *