Parti! Acara Alu-aluan Kacang Emas 2022


22 Ogos 2022 (Diterbitkan: 20 Ogos 2022)


Pengasas Golden Bean dan Ketua Bean Sean Edwards bersama Pengasas Piala Crimson dan Presiden Greg UbertPengasas Golden Bean dan Ketua Bean Sean Edwards bersama Pengasas Piala Crimson dan Presiden Greg Ubert
Pengasas Golden Bean dan Ketua Bean Sean Edwards (kiri) bersama Pengasas Piala Crimson dan Presiden Greg Ubert

Kami sangat teruja untuk menganjurkan acara Selamat Datang The Golden Bean di Makmal Inovasi Piala Crimson kami!

Lebih 75 pemanggang kopi dari seluruh Amerika Utara datang meraikannya di kami SCA-Kampus Latihan Perdana yang disahkan.

Kami menghidangkan keseronokan, muzik, makanan ringan dan minuman untuk memulakan parti.

Perayaan itu bermula yang terbesar di dunia memanggang kopi persaingan, Kacang Emas Amerika Utara.

Pertandingan 2022 telah menarik lebih 700 penyertaan yang bersaing untuk merebut gelaran keseluruhan Kacang Emas, Juara Kedai Berantai/Francais, dan pingat emas, perak dan gangsa.

Pengarah Kelestarian Brandon Bir (kanan) mengalu-alukan tetamu“Kami sangat teruja untuk membawa ramai pakar kopi bersama-sama untuk malam yang menyeronokkan dan meriah,” kata Pengasas dan Presiden Piala Crimson Greg Ubert.

“Pertandingan seperti ini mempamerkan usaha gigih petani yang menanam kopi kami panggang dan benarkan kami membandingkan kemahiran penyumberan dan pemanggangan kami dengan kemahiran pemanggang elit yang lain.”

“The Golden Bean telah beroperasi sekarang selama sembilan belas tahun di Australia dan berada di tahun kelapan di Amerika Utara,” kata Sean Edwards, Pengasas Golden Bean dan Head Bean.

“Ia adalah salah satu elemen utama dalam pertumbuhan industri kopi dengan cara memberi ganjaran kepada pemanggang kopi, orang penting dalam rangkaian untuk semua perniagaan kopi.”

Acara ini membawa pemanggang kopi dari seluruh Amerika Utara bersama-sama ke rangkaian, meningkatkan pembangunan peribadi mereka dan merasai kopi terbaik yang dipanggang di benua itu.

Pertandingan ini berlangsung pada 17 hingga 20 Ogos di LIFE Vineyard Church, 620 Alum Creek Drive di Columbus. Kami akan mempunyai keputusan untuk dikongsi tidak lama lagi!

Sementara itu, lihat galeri foto di bawah.

Galeri Foto Acara Aluan Golden Bean


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *