Peas of Heaven Melancarkan Hibrid Protein Kacang Beku dengan Kerjasama Dengan Mycorena – vegconomist

Kacang Syurga mengumumkan pelancaran “julat produk yang benar-benar unik” yang menggabungkan protein kacang dan bahan mycoprotein Mycorena Promyc.

“Kami sentiasa percaya pada potensi produk hibrid vegan”

Peas of Heaven terkenal dengan alternatif daging segar berasaskan kacang yang terdiri daripada bebola daging burger, bacon, daging cincang dan pelbagai jenis sosej, yang habis dijual dalam masa 24 jam selepas pembukaan kedai dalam talian jenama itu pada musim bunga lalu. Mycorena ialah teknologi makanan yang berfungsi dengan teknologi kulat untuk mencipta Promycnya, protein berasaskan miselium yang ditanam dengan sisa makanan kitar semula.

Teknologi DAGING Mycorena
© Mycorena

Awal tahun ini, kedua-dua jenama Sweden itu dibangunkan Penukarsosej vegan hibrid pertama yang dibuat menggunakan protein kacang dan Promyc. Berikutan kejayaannya, syarikat itu sekali lagi bergabung tenaga untuk mencipta rangkaian produk sejuk beku yang baru diumumkan ini.

“Kami melihat peluang pertumbuhan yang luar biasa dalam segmen beku”

Julia Granungketua pembangunan produk di Peas of Heaven, berkata: “Kami melihat peluang pertumbuhan yang luar biasa dalam segmen beku, tetapi kami bukan sahaja membawa versi sejuk beku produk segar kami. Sebaliknya, kami telah bekerjasama dengan Mycorena untuk mencipta rangkaian produk yang benar-benar unik yang menggabungkan protein berasaskan tumbuhan dan bahan mycoprotein Mycorena yang sangat menarik iaitu Promyc.”
Peas of Heaven Balls
©Peas of Syurga

Potensi produk hibrid

Peas of Heaven menerangkan bahawa resipinya telah dikemas kini untuk menggabungkan protein kacang dan mikoprotein dan gabungannya menghasilkan alternatif tekstur seperti daging yang berair yang berbeza daripada daging berasaskan tumbuhan yang lain.

“Kami sentiasa percaya pada potensi produk hibrid vegan, dan pada awal tahun ini, bersama Peas of Heaven, kami melancarkan produk yang sangat popular dan dihargai, The Converter. Pelancaran baharu segmen produk sejuk beku di seluruh negara kini menggunakan gabungan kacang dan Promyc dan berpunca daripada kejayaan The Converter. Kami teruja untuk terus bekerjasama dengan Peas of Heaven untuk pendekatan hibrid yang berjaya ini,” komen Ebba Fröling, COO di Mycorena.

Burger of Heaven, Balls of Heaven, Fishy Filet dan Chic Filet ialah produk sejuk beku hibrid baharu yang kini boleh didapati di seluruh negara di Sweden, dan lebih banyak pasaran akan menyusul tidak lama lagi, kata Peas of Heaven.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *