Pemilihan Kalendar Advent 2022 – Relais Desserts


Sebastien Bouillet menawarkan tandatangannya kalendar berwarna cerah yang mengandungi 24 kotak kecil berbeza gula-gula, coklat, marshmallow, biskut dan ciptaan eksklusif lain. Temui keseronokan manis yang dibuat di Bouillet!

Menjelang awal bulan Disember, anda akan jatuh cinta dengan kotej berbilang tingkat gaya chalet ini. Semasa anda merasai kotak, anda akan menemui coklat acuan kecil yang lazat dari Rumah Laurent Duchene.

Tahun ini Alexandre Gely telah menandatangani kalendar yang menghormati bandar Poitiers dan roda Ferrisnya. Kalendar yang akan menggembirakan muda dan tua!

Vincent Guerlais Kalendar yang berpusat pada tema “Krismas di Manor” datang dalam bentuk buku tentang Santa Claus dengan 24 keajaiban manis yang menjadi lambang patissier!

Pierre Hermé telah menandatangani kalendar yang luar biasa di tengah-tengahnya ialah pernak-pernik kaca mengalu-alukan yang dibuat di bengkel kaca artisan Meisenthal. Aspek keemasannya mengingatkan lampu jalan Paris dan sesuai dengan tema yang dipilih oleh patissier untuk koleksi 2022nya.

Gula-gula coklat, tablet mini, pengemis, karamel, keping coklat: duduk di atas kapal Jean-Paul Hevin bot terbang dan temui seluruh alam gourmetnya semasa pelayaran 24 kotak ini.

Pascal Lac menghormati kedua-dua kampung Megève, sebuah kampung Alsatian dan sebuah kampung kutub di mana melalui hutan pokok cemara yang dilitupi salji, giring Santa dapat dilihat. Mulut anda berair untuk 24 hidangan gourmetnya.

Keajaiban Krismas disambut pada Kepunyaan kami di chalet gunung yang kelihatan selesa dan gourmet. Di sebalik ilustrasi oleh Clémence Monot ini, anda akan menemui coklat, praline, ganache dan gula-gula kecil yang lazat.

Temui kampung terpesona di Vincent Vallee, penuh dengan hidangan gourmet dan kemurahan hati: gula-gula coklat wangi, pes buah-buahan, pengemis, karamel, batu, beruang marshmallow… Bagaimana mungkin anda boleh menolak?

Pascal Dupuy, perintis dalam bidang ini, yang berpangkalan di Oslo, menawarkan kalendar elegan yang diperbuat daripada merah dan putih, warna lambang Norway. Di sekitar 24 petaknya, temui 12 perisa truffle coklat dan tunduk pada lapisan salji tebal ini!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *