Pengasas Bersama Ripple Foods Adam Lowry Sertai Bon Dévil Desserts sebagai Pengerusi Eksekutif

Syarikat pencuci mulut berasaskan tumbuhan syaitan yang baikdahulunya dikenali sebagai The Coconut Collaborative, mengumumkan Adam Lowry telah menyertai jenama itu sebagai Pengerusi Eksekutif, menggantikan Tom O’Rourke.

“Bon Dévil ialah jenama yang mengagumkan dalam kategori makanan berasaskan tumbuhan dengan trajektori yang hebat untuk pertumbuhan”

Sebagai sebahagian daripada pasukan eksekutif, Lowry membawa pengalaman luas dalam industri makanan berasaskan tumbuhan, yang terbaru sebagai pengasas bersama jenama bebas tenusu yang sangat berjaya riak. Lowry juga mencipta bersama jenama produk pembersihan mesra alam Kaedah. Menurut Bon Dévil, dia membawa rekod prestasi keseluruhan yang mantap dalam melancarkan dan membina jenama CPG teratas, berdasarkan pengalamannya dengan Method dan Ripple.

“Bon Dévil ialah jenama yang mengagumkan dalam kategori makanan berasaskan tumbuhan dengan trajektori yang hebat untuk pertumbuhan,” kata Lowry. “Minat saya untuk membina perniagaan dengan prinsip kemampanan sambil menjana pulangan pemegang saham yang kukuh sepadan dengan misi Bon Dévil.”

Cawan Pencuci Mulut Vegan Bon Devil
©Bon Devil

Ganache tanpa rasa bersalah

Dilancarkan pada 2022, Bon Dévil ialah jenama semula The Coconut Collaborative, sebuah syarikat pencuci mulut yang berasal dari UK. Bon Dévil menjual barisan pencuci mulut ganache dekaden yang diperbuat daripada kelapa dalam empat perisa: Coklat, Vanila, Coklat Karamel Masin dan Pisang Karamel.

Cawan ganache tanpa tenusu dibuat tanpa GMO, gluten atau laktosa, dan mengandungi 100-120 kalori setiap satu. Pada 2020, syarikat induk The Coconut Collaborative mengumpulkan $7 juta dalam pembiayaan Siri A untuk mengembangkan produknya ke AS. Produk Bon Dévil kini boleh didapati melalui Amazon Fresh, The Fresh Market dan peruncit terpilih.

Cawan Ganache Tanpa Tenusu Berkrim
©Bon Devil

Membina jenama semula jadi

Ripple telah menjadi nama terkemuka dalam alternatif susu, dengan portfolio luas produk berasaskan kacang termasuk susu, protein shake, produk kanak-kanak dan pencuci mulut beku. Pada 2021, Ripple melaporkan pertumbuhannya mengatasi keseluruhan kategori alternatif susu sebanyak dua digitdengan pasaran tenusu alt meningkat +6% pada tahun itu berbanding pertumbuhan +20% Ripple. Syarikat itu telah mengumpulkan sejumlah $264M dalam pembiayaan daripada pelabur.

“Saya tidak sabar-sabar untuk memanfaatkan pengalaman saya dalam membina perniagaan yang menawarkan penyelesaian menyeluruh yang semula jadi untuk pengguna,” kongsi Lowry. “Bon Dévil mengikuti trend ini dengan menawarkan produk yang membolehkan pengguna mencapai keseimbangan pemakanan dan tidak berasa kehilangan kegembiraan dalam hidup.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *