Pengeluar Daging Berasaskan Hemp Makanan Berasaskan Planet Bekerjasama Dengan Pengedar Terkenal Dunia – vegconomist

Makanan Berasaskan Planetyang mengkhusus dalam produk daging berasaskan rami, mengumumkan perjanjian pengedaran baharu dengan Pengedar KeHE, United Natural Foods, Inc dan DPI Specialty Foods.

Syarikat San Diego telah menikmati tahun yang berjaya, setelah memperkenalkan daging berasaskan tumbuhan pertama yang dibuat dengan rami sebagai bahan utama di pasaran AS hanya Februari ini. Taquitos yang diperbuat daripada daging rami telah dipamerkan pada bulan Mac sejurus sebelum syarikat itu terapung di pasaran ekuiti OTCQB yang berpangkalan di AS di bawah simbol PBFFF.

April ini menyaksikan pelancaran Planet Based di Amazon, pada bulan Ogos syarikat itu mengumumkan pengedaran runcit pertamanya, dan yang terbaru, pada bulan Oktober, ia memasuki perkongsian pembuatan baharu dengan Cedarlane Natural Foods untuk meningkatkan kapasiti pengeluaran.

Kotak Burger Hemp Makanan Berasaskan Planet
©Makanan Berasaskan Planet

Lokasi pengedaran prospektif berikut dijangka mengedarkan produk Makanan Berasaskan Planet berikut:

  • Kes Romeoville, IL: Burger Barat Daya, Taquito Asli dan Taquito Barat Daya
  • DPI Aurora, Colo.: Burger Barat Daya, Taquito Asli dan Taquito Barat Daya
  • DPI Ontario, California: Burger Barat Daya, Taquito Asli dan Taquito Barat Daya
  • UNFI Riverside, California: Burger Barat Daya, Burger Asli, Patty Sosej Ringan, Patty Sosej Panas, Crumble Original, Crumble Itali, Taquito Asli dan Taquito Barat Daya
  • UNFI Ridgefield, Washington: Patty Sosej Ringan, Original Crumble, Burger Barat Daya, Taquito Asli dan Taquito Barat Daya

“Berkongsi dengan pengedar terkenal dunia ini adalah perkara yang diperlukan oleh syarikat untuk mencapai pencapaian pertumbuhan agresif kami,” kata Presiden dan Pengasas Bersama Planet Based Foods Braelyn Davis. “KeHE, United Natural Foods dan DPI menyediakan perkhidmatan rangkaian runcit terbesar di negara ini. Kami yakin bahawa pengguna kami akan melihat produk kami di lebih banyak kedai berbanding sebelum ini dalam beberapa minggu akan datang.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *