Penyelesaian Bawa Keluar: Kek Roti Berbalut Secara Individu

Tahun lepas ini telah membuktikan cabaran yang cukup besar dalam menyesuaikan diri dengan keperluan pengguna kami. Barangan bakar kami sentiasa berjaya membawa kekayaan dan keseronokan kepada menu di seluruh negara, tetapi kami mendapati terdapat keperluan yang lebih segera untuk penyelesaian yang selamat, mudah dilaksanakan DAN sedia tersedia. Pencuci mulut prabungkus dan sumber pembungkusan untuk pergi perkhidmatan makanan kami telah menyediakan penyelesaian. Kami di sini untuk mengumumkan lanjutan kami untuk Pullman yang dibungkus secara individu.

Imej Produk Marble Chocolate Chip PullmanIklim hari ini telah meningkatkan keperluan makanan pengguna untuk pembungkusan yang selamat dan produk pemotongan buruh. Pengguna telah menjerit untuk produk serba boleh yang boleh dinikmati semasa dalam perjalanan, tanpa mengorbankan bahan-bahan yang sihat. Sejak 2012, permintaan untuk makanan ringan bukan GMO telah meningkat 18.2%. Di kedai c, 33% daripada pengguna mengatakan mereka merancang untuk membeli barangan yang sihat dan 44.2% sanggup membayar harga premium untuk produk tersebut. Operator memerlukan produk silang fungsi yang meliputi semua bahagian hari dan menghapuskan sisa. Masukkan Manifesto yang Dibungkus Secara Individu Pullmans. Kek roti artisan kami menggunakan bahan-bahan segar dan mampan mengekalkan rasa memanjakan yang sama yang terdapat dalam barisan Manifesto kami yang lain, dibungkus dan sedia untuk pergi ke mana-mana sahaja anda pergi. Ia adalah pilihan tanpa sentuhan sempurna yang sesuai untuk dibawa keluar atau penghantaran, sebagai pilihan grab-and-go untuk c-store, untuk katering atau sebagai sebahagian daripada paparan kotak bakeri.

Imej produk Manifesto Pullman Pull Yogurt Pisang

Di Sweet Street, kami telah meningkatkan semangat kami untuk membakar pencuci mulut yang lebih bersih dan sihat ke tahap yang baharu dengan Manifesto kami® barisan kuki, bar dan hidangan yang dibungkus secara individu. Setiap kelompok roti Pullman ini bermula dengan semua mentega, gula tebu tulen dan telur tanpa sangkar dan menjanjikan bahan-bahan yang bebas GMO, bebas aditif dan mampan. Dalam mengeluarkan bahan tambahan dan bahan GMO, rasa setiap Pullman mempunyai peluang untuk bersinar. Kemerosotan yang sihat memenuhi kebaikan grab-n-go.

Kek roti buatan kami yang dibungkus secara individu banyak dengan bahan-bahan segar dalam bentuk yang paling tulen; pisang masak tulen tangan, kemanisan semula jadi coklat yang ditanam secara mampan, rempah manis kayu manis Saigon atau kecerahan lemon. Mereka bebas daripada GMO dan semua benda tiruan; bahan tambahan, warna dan rasa. Klik di sini untuk mengetahui lebih lanjut tentang sumber mampan dan inisiatif ramuan kami.

Imej Potongan Lemon PullmanManifesto Lemon Pullman® IW

Kek roti limau mentega yang ringan dan dibuat dengan mentega berkrim tulen, untuk rasa yang kaya, telur tanpa sangkar dan gula tebu tulen.

Gambar Slice Pullman Yogurt PisangManifesto Pullman Pullman Yogurt Pisang® IW

Kek roti yang lembap dan selesa diadun dengan pisang masak yang baru ditumbuk, mentega krim tulen, telur bebas kafe dan gula tebu tulen. Diputar dengan kesejukan segar yogurt rendah lemak dan disapu dengan Saigon Cinnamon yang harum dan manis kemudian disiram dengan kebaikan semula jadi oat gulung yang dibakar.

Imej Cinnamon Swirl Pullman SliceManifesto Cinnamon Streusel Pullman® IW

Menyanyi keselesaan cair di mulut anda. Mentega, kek paun vanila ditaburkan dengan Saigon Cinnamon yang manis dan kaya dan kacang kenari yang dicincang, dibuat dengan mentega krim tulen, telur tanpa sangkar dan gula tebu tulen.

Imej Potongan Pullman Coklat MarmarManifesto Pullman Marmar Coklat® IW

Kek paun vanila dan coklat yang lazat dicampur dengan kebaikan berkrim-mentega tulen, ditaburkan dengan banyaknya dengan kemanisan cip coklat yang diperoleh secara mampan. Diadun dengan hanya telur tanpa sangkar dan gula tebu tulen.

Dengan jangka hayat ambien selama 10 hari, anda boleh menawarkan sarapan pagi yang sentiasa segar, semasa dalam perjalanan, jemput-jemput petang atau lewat malam, kepuasan yang lebih baik untuk anda. Sesuai untuk hidangan berkotak-kotak, acara katering, kiosk kopi dan snek, meningkatkan tawaran kedai c anda atau sebagai item menu tandatangan pra-bahagian dan tanpa sentuhan. Fungsi pencairan dan servisnya menjadikan Pullman IW pilihan ideal dalam usaha pengendali untuk menghapuskan sisa.

Pelbagai Imej Pullman Slice yang Dibalut Secara IndividuHidangan yang dibungkus secara individu dengan rasa memanjakan yang sama seperti bar Manifesto dan biskut kami yang sedia untuk dijual di kedai c dan katering. Penjagaan kesihatan tempatan dan pesakit warga emas serta pekerja boleh bergembira apabila mereka mendapati Pullman IW baharu dibundel dengan kopi pagi mereka atau dengan hidangan makan tengahari/makan malam mereka. Kek lazat ini sesuai untuk penghantaran penjagaan di rumah. Meals on Wheels tempatan kami telah pun melonjak naik. Peruncit boleh meletakkannya di kiosk, delis atau pasar raya. Walau apa pun segmen anda, apa sahaja keperluan harian anda, Pullman Manifesto IW menjawab kehendak dan keperluan pengguna kemudahan hari ini yang tidak dipenuhi dengan label bahan semula jadi yang bersih dan pertimbangan dari mana bahan-bahan tersebut berasal.

Pullman IW berada dalam pengedaran nasional, boleh didapati di DOT dan ia tersedia untuk pembelian terus di tapak DSD kami. Hubungi kami hari ini untuk memesan penghantaran pertama anda, supaya pelanggan anda boleh menyanyikan lagu kebaikan yang lazat semasa dalam perjalanan!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *