Perisai Segar Memperkenalkan Keju Susu Badam Inovatif di Pasaran AS

Berperisai Segar, anak syarikat AS bagi pemimpin makanan dan minuman Korea Yangyoo, mengumumkan pelancaran keju berasaskan tumbuhan terobosannya di lebih 100 pasaran di New York City, dengan pengembangan akan datang ke New Jersey. Produk itu juga akan tersedia di seluruh negara pada akhir November melalui laman web jenama itu.

“Memahami permintaan daripada pengguna untuk keju yang rasanya hebat dan memberikan nutrien yang hebat adalah keghairahan syarikat kami”

Armored Fresh, yang mengumpul $23 juta dalam pembiayaan Pra-Siri B pada bulan Jun, akan memperkenalkan tiga jenis keju kiub (Cheddar, Plain, Blueberry) melalui pengedaran runcit dengan Key Foods, Met Fresh, C Town, City Acres dan kedai yang berkaitan di seluruh Manhattan dan Brooklyn.

Diperbuat daripada susu badam dan asid laktik berasaskan tumbuhan, keju Armored dicipta menggunakan teknik inovatif yang meniru proses pembuatan keju tenusu. Proses ini memberikan kejunya tekstur lembut dan ciri, rasa wangi yang setanding dengan keju tradisional, kata syarikat itu.

Untuk mencipta produk yang sihat, keju juga diselitkan dengan “Campuran Utama” nutrien, dan mengandungi kandungan protein yang hampir sama dengan keju berasaskan haiwan, dengan sehingga 20% setiap 100 g.

Pelancaran Keju Segar Berperisai
©Armored Fresh

Rancangan pengembangan

Di luar New York, syarikat itu mendedahkan ia merancang untuk berkembang ke 300 pasaran di New Jersey menjelang akhir 2022, dan kini dalam perbincangan untuk memasuki peruncit runcit negara seperti Kroger, Wegmans, dan Albertsons, serta pengedar US Foods, United Makanan Semulajadi (UNFI), dan Kehe.

Untuk meraikan pelancaran rasmi, Armored melancarkan penempatan papan iklan besar-besaran di Times Square, dan mengadakan pratonton akhbar khas di abcV restoran New York yang terkenal.

Keju Tanpa Tenusu Berperisai
©Armored Fresh

“Perlu untuk keju”

“Adalah satu keistimewaan dan kegembiraan saya kerana dapat mengambil bahagian dalam pelancaran Keju Segar Berperisai yang menarik ini,” kata Daniel Yang, Pengurus Jualan Armored Fresh USA. “Kami memahami bahawa pasaran keju AS adalah antara yang terbesar di dunia dan terdapat keperluan untuk keju berasaskan tumbuhan yang lazat. Memahami permintaan daripada pengguna untuk keju yang mempunyai rasa yang hebat dan memberikan nutrien yang hebat adalah keghairahan syarikat kami; oleh itu, untuk menjadi sebahagian daripada perubahan itu benar-benar mengujakan saya.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *