Permohonan Dibuka untuk Tahun Dua Program Kopi Hijau NKG PACE Berita Kopi Harian oleh Majalah Roast

NKG Pace

Tempoh permohonan dibuka untuk tahun kedua Perkongsian NKG untuk Memajukan Ekuiti Kopi (NKG PACE), program pembangunan profesional yang direka oleh konglomerat kopi hijau cawangan Amerika Syarikat Kumpulan Kopi Neumann (NKG) dan Gabungan Kopi untuk Ekuiti Kaum (CCRE).

Dilancarkan tahun lepas untuk menangani sejarah ketidaksamaan kaum dan kurang mewakili orang Kulit Hitam dalam industri kopi Amerika Syarikat, program ini menawarkan pekerjaan dan latihan setahun penuh untuk tiga orang untuk menjadi pakar kopi hijau bertauliah.

Khususnya, peserta program menjadi pekerja sepenuh masa Neumann Gruppe USA selama satu tahun sambil mengambil bahagian dalam program pendidikan yang merupakan satu bahagian perantisan dalam kawalan kualiti (QC) dan satu bahagian pendidikan kopi hijau komprehensif melalui pembelajaran individu dan kumpulan, siri penceramah dan program bimbingan dengan wakil CCRE.

Tiada pengalaman kopi profesional sebelum ini diperlukan untuk program ini, walaupun kumpulan itu mengatakan beberapa pengalaman lebih diutamakan.

Peserta dibayar gaji peringkat permulaan dan akan ditugaskan ke salah satu daripada tiga pejabat NKG USA atau anak syarikat, sama ada ibu pejabat Hoboken, New Jersey, pejabat pengimport San Diego Kopi Antara Amerika atau pejabat peniaga kopi khusus Seattle Pengimport Kopi Atlas.

“Melangkah ke tahun kedua kami, kami melaraskan kurikulum untuk menawarkan rakan kongsi pendidikan yang lebih baik, dengan lebih banyak pengalaman dalam logistik dan perkhidmatan pelanggan,” kata syarikat itu pada halaman permohonan tahun ini. “Ini adalah untuk menawarkan mereka pendedahan yang lebih bermakna kepada aspek kopi yang lain, dengan harapan dapat meningkatkan pendidikan mereka, meluaskan potensi minat mereka dan mengembangkan kemungkinan trajektori kerjaya mereka. Laluan kerjaya jangka panjang untuk seseorang dalam Logistik, sebagai contoh, boleh menjadi COO. Sama ada Rakan Kongsi kekal dalam QC atau mengikuti peluang lain dalam kopi, asas pendidikan dalam kawalan kualiti adalah kelebihan mutlak.”

Permohonan perlu dibuat pada Khamis, 1 Dis. Arahan tentang cara memohon, Soalan Lazim dan banyak lagi maklumat adalah terdapat di sini.


Adakah perniagaan kopi anda mempunyai berita untuk dikongsi? Beritahu editor DCN di sini.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *