Permudahkan Persediaan Makanan dengan Dua Alat Berguna

Permudahkan Persediaan Makanan dengan Dua Alat Berguna - Majalah Makanan & Pemakanan - Sup Batu
Foto oleh Huma Chaudhry

Produk disemak: Dreamfarm Clongs dan Dreamfarm Smood

Saya sentiasa memburu peralatan dapur berbilang guna yang boleh menjadikan penyediaan hidangan mingguan mudah, cepat dan bebas kucar-kacir. Syukurlah, saya telah menemui dua alatan yang saya simpan dalam jangkauan tangan di kaunter dapur saya. Sama ada saya sedang menumbuk kentang, membuat guacamole, menggoreng sayur-sayuran atau menggabungkan salad, Dreamfarm Clongs and Smood menjadikan penyediaan makanan cekap.

Dreamfarm Clongs, atau penyepit kunci klik, mempunyai butang di hujung bawah untuk mengklik buka dan tutup secara bersendirian seperti pen yang boleh ditarik balik. Ia juga mempunyai bengkok gaya unik yang menghalang hujung silikon daripada menyentuh kaunter dapur apabila diletakkan ke bawah. Ini membolehkan pengalaman memasak yang bersih dan bebas kucar-kacir. Kelongsong boleh digunakan untuk melambung salad dan mee tumis atau membalikkan daging pada kuali atau panggangan. Mereka bertindak seperti lanjutan tangan saya untuk menyiapkan sebarang penyediaan makanan atau memasak dengan mudah.Permudahkan Persediaan Makanan dengan Dua Alat Berguna -

Begitu juga, penumbuk kentang Dreamfarm Smood ialah alat yang mudah dan pelbagai guna. Strukturnya mempunyai beberapa komponen utama yang menjadikannya sangat berkesan. Tapaknya mempunyai struktur seperti gegelung, yang membolehkan anda memerangkap makanan dengan mudah dan menolak ke bawah untuk tumbuk. Selain itu, tapaknya mempunyai pengikis silikon tahan haba yang dipasang yang boleh membantu anda membersihkan periuk atau mangkuk tanpa meninggalkan calar. Satu lagi ciri hebat ialah pemegang berbilang cengkaman, yang membolehkan anda melaraskan kedudukan tangan anda untuk lecek yang selesa. Gunakan Smood untuk pelbagai resipi daripada guacamole buatan sendiri dan sos epal hingga tumbuk pisang untuk roti pisang dan ubi keledek atau labu untuk pai paling berkrim. Jika anda mempunyai tangan yang kekok seperti saya, bahan keluli tahan karat menjadikan alat ini sangat kukuh untuk mengelakkan sebarang gelinciran dan gelongsor yang boleh menyebabkan kekacauan.

The Dreamfarm Clongs and Smood telah menjadi penyelamat setiap hari untuk mendapatkan makan malam di atas meja, dengan berkesan menyediakan makanan untuk minggu ini dan meninggalkan dapur saya tanpa sebarang kekacauan. Saya akan mengesyorkan peralatan ini kepada sesiapa sahaja yang mencari alat dapur serbaguna yang mesra bajet untuk memudahkan pengendalian dan memasak makanan.

Mereka ialah Chaudhry

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *