Pilihan coklat – Relais Desserts


Mengambil inspirasi dari persekitaran semula jadi, Patrick Agnellet telah mencipta “Aravis”, batu-batu kecil Gianduja yang lazat dengan hazelnut, kerepek hazelnut dan koko. Satu keistimewaan yang anda akan mahu mengisi mulut anda dengan!

Gourmet yang tegas dan lazat, Nicolas Bernarde Bar berisi praline menggabungkan kemanisan coklat gelap atau coklat susu dengan kebulatan praline rangup buatan sendiri. Bagaimana mungkin anda boleh menentang?

Jean-Philippe Darcisterkenal dengan”Kacang ke Bar” coklat, menawarkan versi retro bar coklat putih. Diperbuat dengan bahan-bahan terbaik, semuanya ditambah dengan praline pistachio organik. Bar gourmet ini akan memikat orang muda dan tua!

Laurent Duchene dan isterinya Kyokoseorang pembuat coklat di Maison, menawarkan versi beruang coklat yang menarik. Marshmallow buatan tangan dan coklat bersatu untuk menghidupkan wajah cantik ini!

Patrick Gelencser meraikan musim luruh dengan buah berangan gourmet yang cantik ini berputar mengelilingi krim berangan yang disalut dengan lapisan nipis coklat gelap dan susu. Keseronokan bermusim yang tidak boleh dilepaskan!

Mudah dibawa dan praktikal untuk dirasai, menggigit lolipop Jean-Paul Hevin boleh dinikmati pada bila-bila masa sepanjang hari! Tiada lagi alasan untuk citarasa gourmet anda…

Penghormatan kepada Switzerland dan puncak gunungnya yang tinggi, “Dents du Midi” ialah ciptaan asli oleh Damien Moutarlier. Ini adalah susu halus dan gula-gula seperti coklat gelap gunung yang dihiasi dengan praline hazelnut berkrim yang dibuat dengan vanila Madagascar. Perubahan lengkap pemandangan!

Berdiri di atas sebatang coklat Dulcey berambut perang dengan nota karamel, ketam ini dibayangkan oleh Christophe Roussel terdiri daripada cangkerang coklat susu dari Madagascar, mengandungi praline yang rangup dengan gula berkilauan inits heart. Dari gigitan pertama, anda diangkut ke pantai.

Dengan hazelnut, kacang tanah, oren, pistachio, kelapa atau limau, bar gourmet menandatangani Vincent Vallee akan memikat selera semua! Dengan visual yang pop dan berwarna-warni, ini adalah janji pembuat coklat untuk musim panas yang berpanjangan.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *