Platform B2B Baharu, Nadi Sedunia Berasaskan Tumbuhan Dilancarkan pada Hari Vegan Sedunia

JD Events LLC, syarikat di belakang Ekspo Dunia Berasaskan Tumbuhan telah melancarkan platform digital baharu, Nadi Dunia Berasaskan Tumbuhan untuk berkhidmat kepada ruang B2B sepanjang tahun.

Nadi Dunia Berasaskan Tumbuhan akan menampilkan kandungan peringkat tinggi termasuk laporan, kajian kes, kertas putih, webinar dan banyak lagi, menyasarkan semua menegak dalam niche yang memenuhi keperluan peruncit, pengilang, pembekal, pengedar dan pelabur sama seperti tambahan yang sempurna kepada rancangan tahunan Eropah dan Amerika Utara yang masing-masing dijalankan di New York dan London.

“Pertunjukan tahunan kami di New York City dan London berjaya melibatkan industri makanan dan minuman mengenai topik ini tetapi meletakkan berasaskan tumbuhan di bahagian atas agenda orang sekali atau dua kali setahun tidak mencukupi,” kata Joel Davis, Ketua Pegawai Eksekutif di JD Events LLC. “Terdapat inovasi dan penyelidikan berterusan dalam ruang ini yang kami ingin kongsikan dengan komuniti kami sepanjang tahun, dan itulah sebabnya kami telah membangunkan Nadi Dunia Berasaskan Tumbuhan.”

Dengan pasaran makanan berasaskan tumbuhan global dijangka bernilai lebih $70 bilion (USD) menjelang 2027, JD Events telah meletakkan diri mereka sebagai syarikat pilihan yang menghubungkan industri secara bersemuka dan digital.

Apa yang ada pada Nadi Dunia Berasaskan Tumbuhan Sekarang?

Memandangkan media arus perdana terus melaporkan kemerosotan pasaran berasaskan tumbuhan, Plant Based World Pulse telah mengeluarkan kertas putih pertamanya ‘Mengganggu Status Quo: Bagaimana Berasaskan Tumbuhan Memperoleh Tempat Duduk di Meja yang meneroka bukti dengan pemimpin pemikiran mengenai subjek.

Platform ini juga mempunyai ciri global Direktori Pembekal yang mengandungi penyenaraian pengeluar, syarikat ramuan dan penyedia penyelesaian dalam ruang. Syarikat boleh menambah nama dan maklumat hubungan mereka secara percuma dengan mendaftar ke platform.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *