Produk Vegan Baharu di Greggs Akan Datang ke Kedai Minggu Depan

Ingat keseronokan yang disebabkan oleh gulung sosej vegan di Greggs? Ia habis dijual dalam beberapa saat, beberapa kali ganda, dan menjadi tajuk utama selama beberapa minggu berturut-turut.

Nah, musim luruh ini mereka cuba melakukannya sekali lagi kerana Greggs memperkenalkan beberapa produk vegan baharu pada menunya, termasuk baguette ayam goreng Selatan berasaskan tumbuhan, goujon ayam vegan dan roti bakar baharu.

Catat tarikhnya mulai 15 September, peminat Greggs boleh mencuba Baguette Ayam Goreng Selatan vegan, yang didatangkan dengan bawang merah, sos chipotle dan hirisan keju vegan, serta roti bakar Vegan Bean dan Cheeze, yang kelihatan seperti makanan keselesaan yang sempurna.

Walau bagaimanapun, Greggs bukanlah orang pertama yang menghuraikan tawaran vegannya – tidak lama dahulu Pret mengambil langkah yang kelihatan berani untuk membuka cawangan vegan/vegetarian semata-mata di kedai makan popularnya, beberapa daripadanya mengandungi kedai roti vegan sepenuhnya, dan kesemuanya telah sangat popular, dan terus bertahan dalam ujian masa. Kami suka melihat perkembangan ini dan pemikiran berterusan yang dimasukkan ke dalam produk vegan, dan kami tidak sabar untuk mencuba hidangan terbaharu Gregg, dan pasti ia akan menjadi sama popular dengan gulung sosej vegan ikonik mereka. Dan pastri Pret 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *