Pulangan Per Aspera Benefit Blend – Kopi PT

Kami kembali dengan penjelmaan kedua Per Aspera Benefit Blend!

Campuran empat kopi dari El Salvador, Mexico dan Peru ini adalah panggang sederhana ringan bulat dan coklat dengan aroma marzipan dan vanila, nota epal bakar dan kemasan kacang. Hasil akan mendapat manfaat Silverbackkssebuah organisasi sukarelawan akar umbi yang berpangkalan di Topeka yang ditubuhkan pada Julai 2011.

Pengasas bersama Jude Quinn memulakan Silverbackks dengan mengedarkan botol air sejuk kepada orang ramai di jalanan pada hari Ahad yang sangat panas. Daripada perbuatan mudah itu, SilverSunday tercipta. SilverSunday berkembang daripada air botol, kepada kopi/kuki, kepada makan tengah hari, dan kini hidangan panas setiap Ahad untuk sesiapa sahaja yang memerlukannya, antara program lain.

“Setiap tahun, dan melalui dedikasi dan kemurahan hati pasukan kami, kami dapat mengembangkan penawaran dan impak program kami kepada komuniti kami. Melalui kerjasama dan perkongsian dengan agensi tempatan yang lain, kami merapatkan jurang dan memberi peluang kepada jiran kami. Tanpa kerjasama ini, kami akan dibebani dengan kos overhed kemudahan dan perbelanjaan yang berkaitan. Kerana kerjasama ini, kami dapat melaburkan setiap sumbangan yang diberikan kepada kami kepada orang yang kami sedia berkhidmat.”

Ketahui lebih lanjut dalam karya terbaru ini daripada KSNT: Silverbackks yang dikendalikan oleh sukarelawan membantu yang kurang bernasib baik dalam komuniti.

Cerita itu

Mengambil namanya daripada moto negeri Kansas—Iklan Astra Per Asperaatau “kepada bintang melalui kesukaran”—Campuran Manfaat kami berkembang mengikut musim, dengan 100% daripada keuntungan bersih disalurkan kepada organisasi yang didedikasikan untuk memupuk perubahan sosial yang positif. Kami selalunya akan menumpukan pada punca berasaskan Kansas, tetapi juga akan mengambil kira organisasi yang menangani ketidaksamaan di sepanjang rantaian bekalan kopi khusus global.

Tawaran sulung kami pada musim panas lalu mengumpul $2,500 untuk Projek Belia Topekayang menyediakan belia yang kurang diberi perkhidmatan dan berisiko di Topeka dengan latihan pekerjaan dan kepimpinan, pendidikan tentang cara kerja sistem perundangan melalui Mahkamah Belia, membantu dengan celik kewangan, dan latihan kemahiran hidup yang lain dalam usaha untuk mencegah tingkah laku berisiko tinggi semasa membuat persediaan. dewasa muda untuk pekerjaan dan dewasa.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *