PURIS Melancarkan Jenama Pengguna Pertamanya: AcreMade

Inovator Berasaskan Tumbuhan PURIS hari ini mengumumkan pelancaran jenama pengguna pertamanya: AcreMade. Pelancaran produk pertama jenama itu datang dalam bentuk telur berasaskan tumbuhan yang dibuat menggunakan kacang bidang kuning dan kini boleh didapati melalui laman web AcreMade.

PURIS yang diasaskan pada tahun 1985 dengan tujuan untuk membangunkan makanan yang lebih selamat, lebih mampan daripada tumbuhan telah mencapai kejayaan utama dalam pembuatan bersih. Akibatnya, mereka menjanjikan makanan yang hebat pada kos yang lebih rendah, kesan alam sekitar yang lebih rendah dan dengan sisa yang lebih sedikit. Syarikat kini menghasilkan rangkaian bukan GMO, bahan berasaskan tumbuhan yang diperbuat daripada soya, kekacang, lentil dan jagung.

AcreMade

Menggunakan pengalaman PURIS selama 35+ tahun, telur berasaskan tumbuhan AcreMade didatangkan dalam bentuk serbuk tahan rak yang dikatakan jenama itu ‘sempurna untuk berebut atau membakar’. Setiap hidangan mengandungi 5g protein kacang, dan pengguna boleh pesan multipack yang mengandungi 8 x 4.9oz kantung (2.45 lbs setiap kes), atau 12 telur bersamaan setiap kantung untuk $54.99.

“Kami sangat teruja untuk melancarkan AcreMade sebagai jenama langsung pertama kami kepada pengguna,” kata Nicole Atchison, Ketua Pegawai Eksekutif AcreMade dan PURIS Holdings.

“AcreMade ialah satu lagi langkah ke arah pilihan yang lebih sihat untuk manusia, amalan yang selamat untuk tanah dan haiwan, dan bekalan makanan yang sedia untuk memberi makan kepada planet yang sedang berkembang.”

Walaupun pengalaman didokumenkan PURIS, jenama itu dilancarkan dalam pasaran dengan persaingan hebat daripada jenama popular seperti JUST Egg dan Follow Your Heart.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *