Puteri Maja von Hohenzollern Dianugerahkan Untuk Inovasi dalam Hiasan Rumah Vegan – vegconomist

Puteri Maja dari Hohenzollernseorang pereka hiasan rumah antarabangsa, telah menerima “Who is Who International Award-Women Leader” yang berprestij dalam kategori “Reka Bentuk” dan “Kebajikan Haiwan” di Greece.

“Orang ramai tahu bahawa saya mereka sendiri semua produk, bahawa saya membawa idea produk yang inovatif, dan bahawa saya sendiri telah menjadi vegan selama bertahun-tahun.”

Puteri Maja adalah ahli Keluarga Diraja Hohenzollern, yang mewakili bekas maharaja di Jerman. Selama 18 tahun yang lalu, dia telah mereka koleksi inovatif di bawah jenama berlesennya, yang berada di pasaran di lebih 60 negara. Dalam portfolionya ialah barangan perabot, serta kelengkapan & aksesori bilik mandi, hiasan rumah, haiwan peliharaan, kanak-kanak dan produk gaya hidup.

Sebelum ini, Puteri Maja von Hohenzollern diberi penghormatan sebagai pereka terbaik di Asia dengan “Asia Design Award Gold” di Shanghai/China dan sebagai “Designer of the year 2020” dengan Anugerah Global Powerhouse di Uk.

Puteri Maja mengadakan ucapannya pada anugerah antarabangsa Who is Who di Greece
Puteri Maja von Hohenzollern di anugerah antarabangsa Who is Who, imej dibekalkan

Siapa Siapa Anugerah Antarabangsa

Dalam reka bentuknya, Puteri Maja menggabungkan profesion dan minatnya dengan menjadikan rangkaian produknya sebagai vegan dan bebas daripada penderitaan haiwan. Dia mengulas bahawa koleksinya “sentiasa mempunyai cerita, emosi, tandatangan reka bentuk saya sendiri dan titik jualan unik yang jelas.”

Di bawah naungan Kementerian Pembangunan dan Pelancongan Greece“Who is Who International Award” telah disampaikan selama beberapa tahun kepada personaliti antarabangsa untuk pencapaian istimewa dalam bidang kreativiti, pelancongan, dan alam sekitar.

Dalam ucapannya di majlis anugerah itu, puteri menekankan kepentingan merawat haiwan dengan kasih sayang dan rasa hormat serta menjalani gaya hidup vegan. Anugerah dalam bentuk arca marmar itu direka oleh artis Yunani terkenal Odysseas Tosounidis.

Majlis anugerah gala berlangsung di Tasik Vouliagmeni yang mulia berhampiran Athens dengan kira-kira 300 tetamu terhormat, antaranya penerima Hadiah Nobel Prof. Dr. Milan Krajnc, TYT Sir Dr. Ian Peter Anderson (CEC Crown Imperial Group, International Human Rights Community), Penny Grivera (CEO Rituals Cosmetics), HRH Prince Nereides de Bourbon.

Puteri Maja bersama Keldai di sebuah pusat perlindungan di Greece
Puteri Maja von Hohenzollern di tempat perlindungan “Save a Greek Stray” di Greece, imej dibekalkan

Aktivis hak haiwan dan diperakui PETA

The Princess, seorang vegan selama bertahun-tahun, adalah seorang aktivis hak haiwan dan mereka bentuk semua koleksinya supaya bebas daripada penderitaan haiwan. Selain itu, dia komited terhadap perlindungan dan penyelamatan haiwan terbiar di rumahnya sendiri, kerana dia tinggal bersama hampir 20 haiwan, yang kesemuanya telah diselamatkan dan diambil sebagai anak angkat dari jalanan dan membunuh tempat perlindungan.

Dalam temu bual dengan vegconomist, Princess Maja mendedahkan bahawa banyak barangan rumah bukan vegan, kerana komponen digunakan dalam proses pengeluaran yang mengandungi bahan-bahan yang berasal dari haiwan, menggariskan komitmennya untuk “koleksinya menjadi bebas kekejaman dan vegan.” Koleksi kelengkapan bilik mandinya, “Royal Bath” oleh Puteri Maja von Hohenzollern menjadi yang pertama dalam kategorinya yang disahkan vegan PETA.

Puteri Maja von Hohenzollern seterusnya melawat tempat perlindungan “Selamatkan Sesat Yunani” di Greece dan menggalakkan pengembilan dan pengambilan haiwan jalanan. Selain anjing dan kucing, tempat perlindungan itu juga menjaga keldai dan kuda yang diselamatkan.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *