Raikan Musim Panas dengan Roundup BBQ Terbaik

Musim panas sudah tiba! Dan itu bermakna menyeronokkan, menyeronokkan, menyeronokkan. Tiada yang lebih baik daripada berkumpul bersama sambil kita menikmati matahari Musim Panas dan mengambil bahagian dalam semua perkara. Tetapi lebih daripada segala-galanya, saya hanya mahu mengambil bahagian dalam semua noshing, seperti semua Sumer long! TANPA rasa MENGERIKAN. Ia boleh dilakukan! Mari raikan Musim Panas dengan kumpulan BBQ terbaik.

Raikan Musim Panas dengan Protein di Panggangan

Kemuncak setiap BBQ Musim Panas ialah protein yang dilemparkan ke atas panggangan. Tidak kira acara apa yang anda akan pergi, atau mungkin juga memanggang di rumah, terdapat begitu banyak perisa yang boleh anda pilih. Berikut ialah beberapa protein mesra makro kegemaran saya sepanjang masa yang sesuai untuk sebarang BBQ.

Bacon Cheeseburger dengan Sos Rahsia

burger yang sempurna untuk meraikan musim panas www.lillieatsandtells.com

Burger mesti ada semasa musim BBQ. Burger keju bacon dengan sos rahsia ini sama baiknya dengan mana-mana burger klasik, dan ia akan membantu anda memenuhi makro anda.

BBQ Soya Halia Peha Ayam

panggang ayam untuk hidangan BBQ www.lillieatsandtells.com

Peha benar-benar kalis bodoh! Anda secara tidak sengaja boleh tersesat dalam perbualan di BBQ belakang rumah dan tidak mengacaukan paha ayam halia soya BBQ ini. Mereka sangat rangup. Oh sangat berair. Dan, sangat mudah untuk dibuat.

Sate Ayam Perap Greek

protein panggang adalah makanan ruji kepada keseronokan musim panas www.lillieatsandtells.com

Jika anda sedang mencari sesuatu yang penuh dengan rasa maka cubalah lidi ayam perap Greek ini. Pukul perapan anda dan buang ke atas ayam cincang anda dalam beg ziplock “mewah”. Kisarkannya dan biarkan ia menjadi bawang putih dan herba dan limau dan greek. Kemudian masukkan ketulan ayam anda yang telah diperap pada lidi yang telah direndam dan panggang! Ia sangat mudah!

Steak Balsalmic Grilled Flank

protein pada gril ialah cara mesra makro untuk meraikan musim panas www.lillieatsandtells.com

Sudah tiba masanya kita bercakap tentang stik! Kita tidak boleh mengadakan acara BBQ tanpa menyerlahkan beberapa stik rusuk. Steak sayap panggang balsamic ini sesuai untuk dijadikan acara utama atau pun untuk digunakan di atas salad pada keesokan harinya…itu sahaja yang tinggal.

Ayam Bakar Honey Chipotle

datang lihat kumpulan BBQ musim panas terbaik www.lillieatsandtells.com

Ayam panggang chipotle madu ini cukup mudah untuk malam minggu yang sibuk, tetapi cukup lazat untuk disediakan untuk hidangan istimewa. Ayam itu ternyata sangat berair dan masam. Ia akan menjadi kegemaran memanggang. Selain itu, ia berpasangan dengan baik dengan begitu banyak sisi kegemaran saya

Raikan Musim Panas dengan Sisi dan Salad

Walaupun kami mungkin tidak memanggang setiap hidangan sampingan, sambutan musim panas tidak akan lengkap tanpa memikirkannya. Bahagian dan salad mesra makro kegemaran saya sangat sesuai dengan begitu banyak perisa protein yang lazat dan akan memastikan semua orang mempunyai perut yang penuh (dan seimbang).

Salsa Jagung Jalan Mexico

sisi musim panas yang mesra makro untuk BBQ www.lillieatsandtells.com

Selepas anda memanggang jagung anda, anda harus mencuba salsa jagung jalanan Mexico ini. Apa yang anda perlu lakukan ialah potong jagung anda dari tongkol dan campurkan dengan sedikit bawang, ketumbar, krim chipotle… beberapa perasa dan sudah tentu… COTIJA! Habiskannya dengan perahan limau nipis segar. SEDAP.

Celup Lentil Trader Joe

bahagian mesra makro untuk dibawa ke BBQ musim panas www.lillieatsandtells.com

Saya tidak dapat memutuskan sama ada ini dianggap saus atau salad. Yang saya tahu ianya sedap! Bawa Trader Joe’s Lentil Dip ke mana-mana perhimpunan dan orang ramai akan bercakap. Saya tidak membuat yang ini (hanya menambah bakat mesra makro saya sendiri), tetapi keluarga saya suka memakannya.

Kentang Pecah Sarat Mesra Makro

sisi mesra makro untuk BBQ musim panas www.lillieatsandtells.com

Kentang hancur yang dimuatkan mesra makro ini adalah tambahan yang sempurna untuk sebarang hamparan dan ia sesuai dengan makro anda. Saya biasanya membuat kentang ini di dalam ketuhar, tetapi kita bercakap tentang BBQ hari ini, Jadi saya katakan, teruskan dan buat dalam gril atau perokok anda untuk perhimpunan seterusnya yang anda ada.

Salad Feta Timun Tembikai Mudah

segarkan BBQ musim panas anda dengan idea mesra makro www.lillieatsandtells.com

Cuba salad feta timun tembikai ini untuk tambahan segar dan CERGAS pada BBQ Musim Panas anda! Ia sangat mudah untuk digabungkan, tetapi masih menarik dan lazat. Tambahan pula, ia cukup cantik untuk menghiburkan.

Salad Herba Musim Panas Tumis

salad menyegarkan mana-mana kumpulan BBQ www.lillieatsandtells.com

Salad herba musim panas tumis ini mempunyai semua perisa musim panas sambil sangat cepat dan mudah disediakan. Saya menyukainya sendiri, tetapi ia juga merupakan hidangan sampingan Musim Panas yang sesuai untuk dimakan bersama apa sahaja yang anda sedang panggang.

Salad Jagung Musim Panas Manis dan Timun

salad mesra makro untuk perayaan musim panas www.lillieatsandtells.com

Jika anda sedang mencari perubahan daripada salad berdaun besar, cuba salad jagung musim panas dan timun manis ini. Ia sangat mudah untuk dibuang bersama dan sangat lazat. Selain itu, saya TIDAK DAPAT mendapatkan jagung musim panas manis yang mencukupi… dan BASIL!

Lengkapkan BBQ anda dengan Kemasan Manis

Setiap perayaan perlu dilengkapkan dengan hidangan kegemaran kami. Walaupun pencuci mulut kegemaran saya tidak selalunya mesra makro, ia tidak mengapa kerana kami telah membuat pilihan yang hebat dengan selebihnya penyebaran pusingan kami.

Brownies Terbaik

maniskan musim panas dengan hidangan BBQ www.lillieatsandtells.com

Saya tidak tahu apa yang lebih baik daripada melihat sepinggan besar brownies terbaik di BBQ Musim Panas. Mereka TIDAK mesra makro. Tetapi pada pendapat saya, saya tidak akan mempercayai brownies yang mesra makro. Saya katakan hidup besar dan nikmati brownies ini! Ia adalah brownies kegemaran kami dari awal.

Biskut Coklat Chip Kegemaran Saya

bungkus BBQ dengan hidangan sedap www.lillieatsandtells.com

Ada sesuatu tentang makan biskut yang menyuburkan jiwa saya. Biskut coklat chip ini tidak akan mengecewakan. Ia rangup di tepi dan kenyal melekit di tengah. Semua orang akan bercakap tentang kuki yang anda beli untuk BBQ.

Raikan Musim Panas dengan Roundup BBQ

Ingat bahawa anda benar-benar boleh mengambil bahagian dalam semua keseronokan musim panas dan tidak perlu risau tentang rupa yang mungkin dari segi makro anda. Pada saya, makanan harus sihat dan lazat sebab itu saya kongsikan banyak perkara Instagram, Tik tok dan telah mencipta buku masakan saya sendiri. Saya tidak sabar untuk melihat bagaimana anda akan meraikan musim panas ini dengan hidangan BBQ anda sendiri.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *