Rasa ‘Cup the World’ Membawa Beberapa Kopi Terbaik Dunia ke Portland Berita Harian Kopi oleh Majalah Roast

Menu dan bentuk bekam kopi

Cawan menunggu kopi di acara Piala Dunia sulung tahun lalu di Portland. Imej ihsan Alliance for Coffee Excellence.

Badan bukan untung Alliance for Coffee Excellence sedang menganjurkan pengalaman merasa kopi yang luar biasa bulan depan di Portland, Oregon, meletakkan keempat 11 kopi tempat pertama daripada kopi yang terkenal di seluruh dunia Piala Kecemerlangan program pertandingan.

Dipanggil “Piala Dunia,” yang acara bertiket sedang berlangsung pada hari Sabtu, 3 Dis, di ibu pejabat pengeluar alat memasak besi tuang di Portland Finex.

Menu kopi yang menakjubkan termasuk kopi yang memenangi Piala Kecemerlangan dari Ethiopia, Colombia, Nicaragua, MexicoBrazil, Costa Rica, El Salvador, Honduras, Ecuador, Peru dan Guatemala. Dengan setiap kopi mendapat 90+ mata mengikut juri pencicip antarabangsa yang terkenal, ini juga merupakan antara kopi termahal di dunia, menurut CoE 2022 keputusan lelongan.

Bekam kopi Dunia

Piala Kecemerlangan akan mengetuai citarasa, manakala banyak pengeluar kopi yang memenangi anugerah dijangka hadir. Mereka termasuk Antonio Rigno de Oliveira Filho dari Brazil, Jose Roberto Monterroso Pineda dari Guatemala, Giancarlo Rusconi dari El Salvador dan Benjamin Paz Muñoz dari Honduras.

Mengikuti rasa, syarikat kopi Portland-by-way-of-Australia Mary bangga akan memberikan sedikit gigitan ringan. Terdapat juga pilihan wain semula jadi, bir kraf dan minuman berkilauan, serta rasa kopi tambahan ihsan ahli Alliance of Coffee Excellence.

Satu undian akan menampilkan rangkaian menarik kulinari dan makanan berkaitan kopi daripada syarikat yang mengambil bahagian seperti Finex, Rockaway Roastery, Bean Box, Kruve, Little City, Saint Anthony Industries, Idle Hands, Carrboro Coffee Roasters, Comandante dan Origami.

Tiket untuk “Cup the World” berharga $85. Lebih banyak maklumat acara boleh ditemui di sini.


Adakah perniagaan kopi anda mempunyai berita untuk dikongsi? Beritahu editor DCN di sini.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *