Resort dan Spa Tasik Arrowhead

Terletak di pergunungan San Bernardino di California, Lake Arrowhead Resort and Spa adalah tenang, damai, dan persinggahan muktamad untuk bersantai.

Di dalam resort dan spa Lake Arrowhead.

Baru-baru ini saya berasa sangat gembira untuk melawat pergunungan San Bernardino di selatan California dan tinggal di bandar peranginan kecil yang indah di Lake Arrowhead. Perjalanan ini adalah mengenai peremajaan, dan Resort dan Spa Tasik Arrowhead tidak mengecewakan. Tidak sampai dua jam dari Los Angeles, ia berasa seperti dunia yang sama sekali berbeza dari kawasan sekitarnya, dan membawa anda ke tempat bersantai. Walaupun berdekatan dengan LA, saya akan mengesyorkan terbang masuk dan keluar dari Lapangan Terbang Antarabangsa Ontario untuk akses terbaik.

Mengenai The Lake Arrowhead Resort and Spa

Bilik-bilik tetamu di resort dan spa kepala anak panah tasik.

Lake Arrowhead Resort menawarkan percutian yang menakjubkan dari hiruk pikuk kehidupan seharian. Bilik tamu mereka, seperti tempat peranginan yang lain, adalah keseimbangan sempurna antara kemodenan dan keselesaan kabin gunung. Bangun tidur di tepi tasik dan pemandangan gunung yang indah adalah menakjubkan!

Kopi pagi di pergunungan Disunting

Mengenai pilihan tempat makan, resort ini mempunyai pasangan di hartanah. Pada waktu pagi saya menikmati secawan kopi dari Cafe Aromas (kedai kopi kecil yang comel) di udara pergunungan yang cergas, dan akan makan tengah hari dan makan malam saya dari Bin 189 di luar, mengambil kesempatan sepenuhnya daripada pemandangan landskap yang indah.

Apa yang perlu dilakukan di Kawasan

Lake Arrowhead Resort mempunyai banyak perkara menarik untuk ditawarkan daripada kemudahan di hartanah hinggalah kepada aktiviti di kawasan sekitar. Saya terkejut dengan kepelbagaian dan bagaimana mereka benar-benar mempunyai sesuatu untuk ditawarkan untuk semua orang! Sebahagian besar daripada apa yang ditawarkan termasuk dalam penginapan anda tanpa bayaran tambahan.

Membeli-belah di pusat peranginan kepala anak panah tasik Disunting

Cara terbaik yang saya suka berehat semasa bercuti adalah melalui membeli-belah! Dan Lake Arrowhead Village mempunyai pelbagai jenis kedai yang menakjubkan. Cuaca juga benar-benar indah sepanjang penginapan saya, jadi sangat bagus untuk berjalan-jalan dengan malas di jalan dan menikmati udara gunung yang segar.

Kolam di pusat peranginan kepala anak panah tasik Disunting

Sudah tentu tiada penginapan resort yang lengkap tanpa menghabiskan masa di tepi kolam renang. Kolam renang luaran Lake Arrowhead mempunyai banyak ruang untuk berehat dan berjemur di bawah matahari, atau untuk percikan dan berenang di dalam air suam.

Tasik di pusat peranginan kepala panah tasik Disunting

Resort ini juga mempunyai akses pantai persendirian ke Lake Arrowhead, dengan pemandangan pergunungan di sekitarnya yang menakjubkan. Tetamu dialu-alukan untuk berenang, berkayak, atau berkanu di tasik. Anda boleh menuju ke Kampung untuk menempah lawatan bot persendirian juga! Dan kerana lokasi resort ini, jika anda peminat pengembaraan gunung, anda mempunyai akses kepada berbasikal gunung dan mendaki pada bulan-bulan yang lebih panas, atau luncur papan salji dan ski pada bulan-bulan yang lebih sejuk. Mereka juga menawarkan kereta luncur, malam wayang dan malam permainan untuk anak-anak kecil.

kelas kecergasan

Jelas sekali saya tidak boleh pergi ke mana-mana tanpa meneroka pilihan kecergasan. Lake Arrowhead Resort bukan sahaja mempunyai pusat kecergasan yang menakjubkan, tetapi juga mempunyai kelas kecergasan harian yang disertakan dalam penginapan anda, seperti yoga, pilates dan HIIT.

Urut di resort dan spa kepala anak panah Tasik.

Bahagian kegemaran saya dalam penginapan saya? The spa! Saya mempunyai urutan tisu dalam yang menakjubkan, tetapi sangat sukar untuk mengecilkan apa yang saya pilih daripada senarai pelbagai rawatan mereka. Mereka menawarkan beberapa jenis urutan yang berbeza, rawatan muka, lulur badan yang berbeza, aromaterapi, terapi bekam, dan banyak lagi pilihan lain! Mereka juga mempunyai akses ke bilik wap dan mandian roman yang indah.

Anak panah tasik Disunting

Di samping semua perkara lain yang telah saya nyatakan, saya tahu resort ini menganjurkan pelbagai aktiviti dan acara bermusim. Pastikan anda meneroka tapak mereka dengan teliti semasa membuat tempahan untuk mengetahui perkara yang berlaku pada masa itu! Perjalanan anda ke Lake Arrowhead Resort and Spa akan membuatkan anda berasa santai, segar semula dan berehat dengan baik.

Pendedahan: Resort dan Spa Tasik Arrowhead menjadi tuan rumah penginapan dan makanan saya sepanjang penginapan saya, tetapi semua pendapat adalah saya sendiri.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *