Restoran Mesra Vegan Terbaik di NYC

New York adalah permata mutlak sebuah bandar untuk santapan mesra vegan. Dengan kejiranan yang berbeza dari East Village, dan West Village, ke Upper West Side dan banyak lagi kawasan untuk diterokai, anda tidak lama lagi mula melihat kepelbagaian yang ditawarkan untuk mereka yang menjalani gaya hidup berasaskan tumbuhan. Tetapi yang manakah restoran mesra vegan terbaik di NYC? Dengan begitu banyak pilihan, sukar untuk mengetahui tempat untuk mendedikasikan masa dan wang anda.

Jadi di sinilah ulasan kami berguna. Dengan mengumpulkan bersama-sama restoran mesra vegan teratas di New York, menurut kami sudah tentu, kami berharap dapat mengurangkan beberapa perbincangan, perdebatan, dan merenung tentang tempat untuk makan sarapan, makan tengah hari, makan malam, dan apa-apa makanan ringan di antaranya. Seperti biasa, kami ingin mendengar pendapat anda – terutamanya jika anda pernah ke suatu tempat di New York yang anda rasa patut disebut. Lihat panduan ini sebagai kerja yang sedang dijalankan yang akan kami cuba kemas kini apabila kami melawat bandar untuk menguji satu atau dua menu vegan baharu.

Seterusnya kepada ulasan…

Restoran Mesra Vegan Terbaik NYC

Dengan menu yang dipilih mengikut musim, dan jangkaan menu rasa lima hidangan yang diilhamkan pada musim gugur, dengan wain berpasangan, Dirty Candy ialah restoran yang indah di mana makanan dan bahan-bahan yang terlibat menghiasi pinggan seperti karya seni. Dengan setiap gigitan, anda boleh memberitahu bahawa semua yang disertakan telah dipilih atas sebab tertentu dan kerana ini, tidak mengejutkan bahawa Dirty Candy baru sahaja dianugerahkan bintang Michelin. Boleh difahami mengapa kami memilih ini sebagai salah satu restoran mesra vegan terbaik kami di NYC apabila anda membaca kisah belakang tempat tersebut. Pemilik Dirty Candy, Amanda Cohen, ialah Chef yang dicalonkan oleh James Beard dan membawa reka bentuk tertumpu sayurannya ke Lower East Side New York.

Imej Instagram anugerah Bintang Michelin untuk restoran Dirty Candy

Sila ambil perhatian bahawa Dirty Candy ialah restoran vegetarian, dan bukan sepenuhnya vegan, namun, Amanda gembira untuk membuat vegan mana-mana kegemaran anda pada menunya.

Jadi apa kata pengunjung?

Nah, kita harus bersetuju dengan restoran yang menyatakannya ulasan mereka, “Saya suka makanan dan tempat ini tidak mengecewakan. Setiap hidangan bukan sahaja karya seni, tetapi rasa yang menakjubkan dan unik. Akan mahu kembali lain kali saya berada di NYC.”

Di mana untuk mencari Dirty Candy:

86 Allen Street, NY, NY

tel: 212-228-7732

Ia adalah restoran pizza vegan – apa yang tidak disukai?! Dan menu adalah impian mutlak, termasuk semua piza gaya New York klasik yang mungkin diidamkan. Kegemaran peribadi kami ialah Vampire, Screamer, atau Nenek tetapi secara jujur, mereka semua kelihatan hebat – tradisional dalam gaya, dan persis seperti yang anda harapkan pizza New York akan kelihatan dan rasa.

Screamer’s ialah persekitaran yang sempurna dan santai untuk bertemu rakan-rakan untuk makan malam dan mengejar ketinggalan. Ia santai, selesa dan sangat wajar ulasan seperti ini:

“PIZZA VEGAN TERBAIK. Izinkan saya memberitahu anda, saya telah mencuba banyak piza vegan, dan dalam 5 tahun saya Veganisme ini tanpa ragu-ragu pizza kegemaran saya. Ia benar-benar mempunyai rasa pizza NYC. Saya akan kembali!!”

Bagi kami, ia adalah salah satu restoran mesra vegan terbaik yang ditawarkan NYC, walau bagaimanapun mencabarnya untuk membandingkannya dengan restoran yang lebih mewah dan mahal. Tetapi, makanan vegan telah berkembang begitu lama dalam dekad yang lalu dan kami sangat teruja kerana dapat menyertakan restoran kasual, seperti Screamer, yang mungkin ramai vegan baharu, atau mereka yang merindui tabiat makan lama mereka, atau malah mereka yang hanya suka pizza, mahu kerap.

Terdapat dua tempat Pizzeria Screamer di New York:

Crown Heights, 685 Franklin Avenue, Brooklyn, NY 11238

Tel: +1 718-623-6000

Dan

Greenpoint, 620 Manhattan Avenue, Brooklyn, NY 11222

Tel: +1 347-844-9412

Jika anda seorang peminat sushi, maka anda benar-benar perlu pergi ke salah satu daripada lima restoran Beyond Sushi yang terdapat di seluruh Manhattan. Ia merupakan hidangan mutlak tempat, menawarkan menu sushi vegan yang terperinci termasuk sup, kepingan sushi dan gulung maki, untuk menamakan beberapa sahaja. Misi mereka yang dinyatakan adalah untuk “menjadi restoran vegan terbaik di NYC, menyajikan makanan berasaskan tumbuhan berkualiti tinggi dan boleh diakses” dan kami fikir mereka telah memecahkannya!

Beyond Sushi telah wujud selama sedekad tetapi sudah tentu ia telah mengambil langkah besar ke hadapan sejak zamannya di East 14th Street. Kini diterajui oleh Chef Guy Vaknin, keseluruhan pengalaman menjamu selera telah meningkat ke tahap yang baharu, terbukti dengan popularitinya yang liar dan memerlukan lebih banyak tetapan. Setiap restoran membawa rasa yang serupa, dengan suasana santai tetapi berkelas yang boleh digayakan ke atas atau ke bawah bergantung pada mood anda.

Kami suka ini ulasan Beyond Sushi: “Superlatif mengecewakan saya!

Saya samar-samar ingat sushi dari zaman pra-vegan saya. Makanan di sini menghilangkan ingatan itu dari air. Tekstur yang lazat, rasa dan pelbagai yang menarik. Kami memesan dua pinggan (18 gulung) setiap satu dan terpaksa bekerja keras untuk mencari ruang untuk berkongsi kek keju lazat.

Jika anda perlu memilih satu tempat vegan NYC untuk dikunjungi, ini akan menjadi cadangan saya. Menakjubkan.”

Beyond Sushi boleh didapati di:

134 W37th Street, New York, 10018

1429 3rd Ave, New York, NY 10028

62 W 56th St, New York, NY 1001

215 Mulberry St, New York, NY 10012

Restoran vegan yang direka dengan cantik ini dengan bangganya berdiri sebagai satu-satunya restoran organik, berasaskan tumbuhan dan neutral karbon di seluruh New York City. Pasukan ini memberikan perhatian yang besar terhadap perincian, memastikan menu adalah baik untuk badan, serta planet ini. Diasaskan oleh Alan Coumont yang mengambil inspirasi daripada hari-hari dunia beliau dalam membuka Le Botaniste awalnya di Ghent, Belgium pada 2015, mengisi ruang dengan tumbuh-tumbuhan dan kehijauan untuk menggalakkan kecergasan dan latar belakang yang sihat untuk tetamunya. Hari ini, terdapat tiga Le Botanistes di Belgium, (satu di Ghent dan dua di Brussels), serta empat di New York – Upper East Side, Upper West Side, Soho dan Midtown East.

Anda boleh merasai perisa dari seluruh dunia apabila anda melawat, dengan pilihan seperti Vegetable Tajine, Ceviche Kelapa Muda dan Tartar Rumpai Laut. Terdapat juga menu botani, berkongsi hidangan dan menu pencuci mulut yang lazat tetapi sihat untuk dipilih.

Kebanyakan ulasan untuk Le Botaniste memfokuskan pada kesihatan dan mesra tempat itu, termasuk ulasan ini daripada seseorang yang jelas menikmati lawatan mereka: Sedap & sihat.

Saya suka bahawa mereka sentiasa mempunyai sup hari ini, yang sentiasa sedap! Kakitangan sangat baik dan anda boleh mencuba segala-galanya sebelum anda memilih.”

Le Botaniste boleh didapati di:

Upper East Side – 833 Lexington Ave, NY 10065 Tel: (917) 262-0766

Soho – 127 Grand Street, NY 10013 Tel: (646) 870-7770

Upper West Side – 156 Columbus Ave, NY 10023 Tpada: (646) 998-4605

43 dan 3 – 666 3rd Avenue, NY 10017 Tel: (917) 261-6728

Berdasarkan East Side bandar, Cadence berpegang teguh pada pengaruh selatannya, dengan chef Shenarri Freeman menyuapkan didikannya yang berasaskan Virginia ke dalam menu. Dapur di Cadence adalah produk vegan dan organik sepenuhnya. Beberapa hidangan yang disertakan dalam menu ialah Maple Buttermilk Cornbread, Smoked Grits, Southern Fried Lasagna, dan Cadence Fruit Cobbler. Sedap untuk dimakan kerana semuanya dibunyikan dan semuanya ditaburi dengan keajaiban Shenarri untuk menghidupkan kegemaran klasik, serta resipi kreatifnya sendiri.

Lihat sahaja beberapa imej dari dapur.

Kami terutamanya suka ulasan ini dari satu kedai makan yang sangat gembira: Sungguh nikmat!

Saya masih memikirkan tentang makan malam saya dari Cadence malam tadi, itu sangat bagus!”

Apabila anda masuk ke Cadence buat kali pertama, anda serta-merta melihat bar yang besar dan bulat cantik yang menggalakkan anda duduk dan bertanya khabar, memesan minuman dan berasa selesa. Ia adalah suasana yang sempurna untuk berasa tenang untuk menikmati makanan, minuman dan layanan yang hebat di malam hari dan kami tidak boleh mengesyorkannya secukupnya.

Cadence boleh didapati di:

111 E 7th St, New York, NY 10009

Tel: +1 833-328-4588

PS Kitchen ialah restoran vegan yang sangat menarik, berinspirasi dan yakin, yang mungkin berasal dari masakan global, serta perkongsian amal yang ia bekerjasama rapat. Apa yang kami sukai adalah tiga komitmen yang dinyatakan oleh PS Kitchen di laman webnya – iaitu, komitmen untuk mewujudkan pekerjaan bagi mereka yang terpinggir di New York, menderma 100% keuntungan kepada kerja amal yang mampan, dan menyediakan makanan kepada penduduk New York. itu baik kepada bumi dan baik untuk badan.

Menu itu sendiri benar-benar berinspirasi global, menamakan beberapa hidangannya sebagai Sup Kentang Kolombia, Sayap Maitake dan Lasagna Buatan Sendiri, serta pelbagai pilihan makan tengah hari istimewa hujung minggu seperti Tofu Scramble Wrap, French Toast dengan topping terbaik atau hidangan penuh. PS Sarapan pagi.

Seperti yang anda boleh bayangkan, ulasan untuk PS Kitchen adalah mengagumkan dan termasuk komen seperti Makanan dan perkhidmatan yang sangat baik

Burger PS adalah salah satu burger terbaik yang saya pernah cuba. Burrito Beyond juga sangat bagus, dibumbui dengan sempurna. Suka tempat ini pasti akan kembali.”

Dapur PS boleh didapati di:

246 W 48th St, New York, NY 10036

Tel: (212) 651-7247

Dibina selepas bertahun-tahun menguruskan bar koktel terkemuka, Ravi DeRossi mengambil langkah ke arah yang sedikit berbeza pada tahun 2015 untuk membuka Avant Garden – sebuah restoran berasaskan tumbuhan yang Panduan Michelin menggambarkan sebagai “kotak permata kecil yang berseni di sebuah restoran” yang “bertujuan untuk memberikan makanan vegan sedikit pengilat yang sesuai.”

Menu itu sendiri terdiri daripada hidangan bertajuk, tetapi direka dengan cantik, seperti Cendawan Cremini, Kembang Kol Bakar atau Paella. Tetapi jangan tertipu dengan kesederhanaan ini – setiap hidangan dicipta dengan teliti, dengan bahan-bahan yang saling melengkapi dengan sempurna dalam kedua-dua rasa dan tekstur. Anda hanya perlu menyemak halaman Instagram mereka untuk merasai apa yang ditawarkan.

Avant Garden boleh didapati di:

130 E 7th St, New York, NY 10009

Tel: +1 833-328-4588

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *