Selamat datang ke laman web baharu kami! – Kopi PT

Keadaan kelihatan berbeza sedikit di sekitar sini! Kami telah mengemas kini tapak kami untuk memberi anda pengalaman yang lebih lancar, terutamanya pada peranti mudah alih dan kandungan yang lebih kaya—lihat halaman Langganan Kopi kami atau baca profil rakan kongsi Perdagangan Langsung kami di blog Meet the Producers, sebagai contoh.

Foto sepanduk halaman utama (di atas) menawarkan pandangan mata tentang langkah penting dalam pemprosesan kopi: mengeringkan ceri yang dituai. Dalam foto itu, seorang pekerja di Finca La Bolsa di Huehuetenango, Guatemala cenderung memproses kopi semula jadi dan dicuci yang telah digaru dengan teliti dan dipusingkan untuk dikeringkan di atas patio konkrit. Kerja cinta sesungguhnya!

Teruskan membaca untuk beberapa sorotan:

• Penapis Koleksi

Perhalusi carian anda dengan mudah semasa menyemak imbas sebarang koleksi. Pilih penapis di sebelah kiri skrin desktop anda atau ketik butang Penapis di bahagian atas skrin mudah alih anda.

• Soalan Lazim Terbina dalam

Halaman produk untuk item istimewa seperti kopi Blue Label dan langganan Roaster’s Choice kini menyerlahkan maklumat penting tentang jadual panggang, pembungkusan dan penghantaran. Tidak tertanya-tanya lagi bila pembelian istimewa anda akan dipanggang dan dihantar!

• Kira detik Penghantaran Percuma

Troli beli-belah menjejaki jarak anda dengan minimum penghantaran percuma $50 kami dan memaklumkan anda apabila anda telah mencapai ambang!

Troli beli-belah PT

Terdapat banyak lagi untuk ditemui semasa anda menyemak imbas. Beritahu kami pendapat anda!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *