Selamat tahun Baru! – Kopi PT

Mungkin kata-kata yang lebih manis tidak pernah diucapkan.

Mengimbas kembali pada tahun 2020 (dengan silau di sudut mata kami) kami hanya ingin mengucapkan TERIMA KASIH kerana menyokong kami dan mempercayai kami dengan keperluan kopi anda. Anda datang untuk menyelamatkan kami pada hari-hari permulaan wabak ini dan kami sentiasa berterima kasih kepada anda untuk itu. Kafe kami telah ditutup selama dua bulan yang sangat menakutkan, tetapi anda percaya kepada kami dan kami masih di sini untuk melayani anda. Kami menantikan tahun baharu dengan perasaan gelisah. Marilah kita bersyukur kerana kita bertemu 2021 dan mempunyai permulaan yang baru.

Sokongan anda pada tahun lepas membolehkan pengeluar kami tinggal di ladang mereka dan memastikan pekerja mereka bekerja semasa masa yang sukar. Anda membantu kakitangan kami pada masa yang diperlukan. Gerak isyarat mudah anda untuk membeli kopi kami telah menyelamatkan hari ini dan mencerahkan masa depan rakan kongsi dan rakan pengeluar kami. Kami harap anda menikmati kopi dan ia menaikkan semangat anda setiap hari dalam tahun lepas.

Kopi anda sedang dalam perjalanan. Dipanggang dengan penuh kasih sayang, dipenuhi dengan kebaikan kakitangan kami dan kesyukuran kerana kami boleh memulakan semula. Mari kita hidupkan pengisar itu, bersihkan mesin bir itu, dan buat kopi yang hebat pada tahun 2021!

– Jeff Taylor, Fred Polzin, dan seluruh pasukan di PT’s Coffee Roasting Co.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *