Sidang Kemuncak Berasaskan Tumbuhan Bread & Jam Kembali

Sidang Kemuncak Berasaskan Tumbuhan tahunan kedua Bread & Jam menampilkan barisan jenama terkenal termasuk Oatly, Quorn, THIS! dan banyak lagi.

Daripada penganjur festival pengasas makanan dan minuman terbesar di UK, acara itu akan berlangsung pada 14 Oktober di Conway Hall di London. Disifatkan sebagai “acara yang mesti dihadiri untuk jenama pencabar berasaskan tumbuhan,” Sidang Kemuncak Berasaskan Tumbuhan akan menyaksikan pelbagai jenis peruncit, pengedar, pelabur dan pembekal berkumpul di bawah satu bumbung untuk satu hari ceramah, rangkaian dan pendidikan.

Unik kepada Sidang Kemuncak Berasaskan Tumbuhan, acara itu memberikan platform kepada jenama untuk memperkenalkan beberapa peruncit terbesar di UK termasuk Waitrose, Tesco, Whole Foods Market dan banyak lagi. Untuk memohon pitching, jenama mesti memegang tiket ke festival itu dan menyerahkan permohonan mereka sebelum tengah malam 5 Oktober.

Selain peluang untuk berpidato, pelawat boleh mengharapkan perbincangan daripada nama terkenal termasuk Andy Shovel, Pengasas Bersama dan Ketua Pegawai Eksekutif THIS!, The Pack’s Damien Clarkson, Pengurus Besar UK Oatly, Ishen Paran dan wakil daripada nama isi rumah lain di ruang angkasa.

Topik akan termasuk: ‘Trend Pengguna Terkini dalam Berasaskan Tumbuhan’, Landskap Pelaburan Berasaskan Tumbuhan’, ‘Memiliki Daging Berasaskan Tumbuhan Sesat’, dan perbincangan yang lebih tepat pada masanya semuanya disusun untuk membantu jenama menavigasi ketidaktentuan semasa dalam pasaran .

“Jenama boleh menjangkakan satu hari perbualan yang berwawasan dan mencabar tentang cara kami boleh memacu kategori berasaskan tumbuhan ke hadapan dan mengekalkan momentum,” kata Pengasas Bersama Bread & Jam, Jason Gibb.

“Kami telah mengumpulkan program sehari penuh pemimpin industri yang akan berkongsi pengalaman mereka membina beberapa jenama berasaskan tumbuhan yang paling ikonik, serta peruncit dan pelabur.”

Tiket untuk Sidang Kemuncak Berasaskan Tumbuhan tahunan ke-2 bermula pada £120+ VAT dan boleh didapati melalui Halaman Eventbrite Brand & Jam.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *