Skinny Butcher Debut Crazy Crispy Chick’n Line di HEB Stores Seluruh Texas

Jenama ayam berasaskan tumbuhan Penjual Kurus mengumumkan ia alternatif ayam terlaris kini boleh didapati di HEB pasar raya di seluruh Texas. Pelancaran terkini meneruskan pertumbuhan runcit yang kukuh untuk jenama itu, yang dilancarkan di AS Walmart kedai di seluruh negara Mei lalu.

“Kami teruja untuk kini tersedia di HEB kerana kami terus menjadi lebih mudah didapati di seluruh negara”

Pembeli HEB kini boleh mencari tender, nugget dan payudara Skinny Butcher di lorong beku kedai tempatan mereka. Kedai runcit juga menawarkan potongan $1 untuk barangan Skinny Butcher dari 12-16 Nov dan sekali lagi dari 4-17 Jan.

Diperbuat daripada protein kacang, gentian sayur-sayuran dan campuran rempah proprietari, ayam berasaskan tumbuhan Skinny Butcher menampilkan roti berganda yang lebih rangup dan bahagian dalamnya yang lembut. Barisan produk bebas soya dan minyak sawitnya termasuk Crazy Crispy Chick’n Breasts, Tenders, Nugget dan Patties.

Sandwic Butcher Kurus
©Penjual daging kurus

Nugget popular

Musim bunga lalu, Skinny Butcher bekerjasama dengan rancangan popular Netflix “Stranger Things” untuk memperkenalkan nugget berjenama bersama di kedai Walmart AS di seluruh negara – produk itu berjaya serta-merta, dilaporkan menjadi Barangan berasaskan tumbuhan jualan #1 Walmart, dan pengganti ayam beku ketiga paling popular di negara ini.

Tidak lama selepas itu, Skinny Butcher mempercepatkan pertumbuhannya dengan mengembang ke beribu-ribu lokasi runcit, termasuk Safeway serantau, Costco, Gordon Food Service dan kedai-kedai Gelson.

Nugget Butcher Stranger Things Kurus
©Penjual daging kurus

Permintaan berterusan

Kurang daripada setahun selepas pelancaran awalnya, jenama itu berkata ia terus mengalami pertumbuhan dua angka yang kukuh.

“Kami teruja untuk kini tersedia di HEB kerana kami terus menjadi lebih mudah didapati di seluruh negara,” kata Ketua Pegawai Eksekutif Skinny Butcher Dave Zilko. “Pengguna berhak mendapat akses mudah kepada makanan kegemaran mereka, dan seperti yang telah kami lihat dengan populariti dan permintaan berterusan produk Skinny Butcher, kami tahu bahawa kami perlu mencari jalan ke HEB.” Dia meneruskan, “Kami telah membaca e-mel dan mesej di media sosial dan menjawab panggilan untuk datang ke Texas!”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *