Starbucks USA Mencuba Menu Baharu Berasaskan Tumbuhan Dengan HANYA Telur dan Ayam Berani

Starbucks USA kini menguji 18 item menu baharu di beberapa kedai, termasuk enam pilihan savitasi dan pencuci mulut semua vegan. Pilihan baharu termasuk sous vide bites yang dibuat dengan JUST Egg dan ayam tumbuhan Daring, laporan VegNews.

“Starbucks terus mengubah cara kami memacu inovasi untuk masa depan syarikat”

Menu masa terhad kini boleh didapati di tiga kedai Starbucks di kawasan Metro DC dan termasuk:

  • Sosej Ayam Berasaskan Tumbuhan dan Gigitan Sous-Vide Lada (Sosej ayam jalapeño berani dan Telur SAHAJA)
  • Smoky Poblano & Kacang Hitam Sous-Vide Bite Berasaskan Tumbuhan (HANYA asas telur dengan kacang hitam, kulit limau nipis, jagung manis, lada poblano panggang dan cili chipotle berasap)
  • Mini Sosej Ayam & Lada Lada (Versi sandwic bagi gigitan sosej ayam ujiannya)
©HANYA Telur

Rantaian ini juga menguji beberapa gula-gula baharu:

  • Gigitan Boba Kelapa Halia Emas (Diinspirasikan oleh teh boba Taiwan dengan mutiara ubi kayu, halia dan kunyit)
  • Mocha Coconut Boba Gigitan (Menampilkan santan dan coklat)
  • Gigitan Oatmeal Hangat dengan Granola Crunch (Gigitan yang dipanaskan dan dipegang tangan dihidangkan dengan granola yang rangup)

“Starbucks terus mengubah cara kami memacu inovasi untuk masa depan syarikat,” kata jurucakap Starbucks. “Salah satu cara kami melakukan ini adalah dengan memberi tumpuan kepada meningkatkan Pengalaman Starbucks melalui ujian dan mengembangkan menu makanan kami.”

Ayam pertama kali

Ini bukan kali pertama Starbucks bereksperimen dengan JUST Egg – pada tahun 2020, rangkaian itu dilaporkan telah menguji Sandwich Sarapan Dikuasakan Tumbuhan yang menampilkan JUST Egg di satu lokasi di luar Seattle, walaupun ia tidak pernah mengembangkan percubaan.

Jika berjaya, ujian terbaharu boleh membuktikan sebagai salah satu perkongsian terbesar JUST Egg setakat ini, hanya beberapa bulan selepas jenama itu mendedahkan telur berasaskan kacang hijaunya dicapai pariti harga dengan telur ayam. Dengan bekerjasama dengan Daring, Starbucks juga menawarkan barangan ayam vegan pertamanya di AS. Dalam temu bual baru-baru ini, pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Daring Ross Mackay mengisyaratkan bahawa syarikat permulaan itu bekerja dengan beberapa rangkaian nasional.

©Starbucks

Starbucks telah meningkatkan pilihan menu berasaskan tumbuhan secara beransur-ansur sejak beberapa tahun yang lalu, terutamanya dengan memperkenalkan Impossible Breakfast Sandwich pada tahun 2020, dibuat dengan sosej yang mustahil, dan kotak makan tengah hari vegan. Menurut seorang jurucakap, “Pengujian ialah cara hidup di Starbucks, dan kami terus memperkenalkan minuman dan makanan baharu kepada menu secara global sambil berinovasi merentasi platform utama seperti espreso, minuman sejuk, minuman, makanan dan banyak lagi.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *