Superfoodio Melancarkan Butang Mentega Kacang “Kategori Pertama” dalam Koperasi Di Seluruh UK – ahli vegkonom

Jenama makanan ringan berasaskan tumbuhan Superfoodio telah melancarkan Butang Mentega Kacang “pertama di dunia” sebagai sebahagian daripada Skim Apiari Koperasimenyatakan bahawa inovasi itu mewujudkan lanjutan untuk kategori mentega kacang £101M. Pelancaran ini disokong oleh kempen pemasaran yang dipanggil #nomorebutterfingers.

“Kami menambah nilai yang luar biasa dan jualan tambahan kepada kedua-dua mentega kacang dan lorong snek impulsif.”

Sejak tahun 1800-an, mentega kacang telah dijual dalam balang, tetapi pengasas suami dan isteri Nirali dan Jagir Mankodi mahu membangunkan cara penyebaran boleh dinikmati “tanpa kekangan balang”, mengubahnya menjadi semasa dalam perjalanan makanan ringan.

Nirali dan Jagir menerangkan: “Dengan Butang Peanut Butter kami, kami bersedia untuk mengujakan dan menggembirakan citarasa di lorong mentega kacang yang sangat digemari di seluruh UK. Daripada bersaing, rangkaian kami melengkapkan tawaran mentega kacang semasa di pasaran. Dengan kemudahan semasa dalam perjalanan pek kami, kami menambah nilai yang luar biasa dan jualan tambahan kepada kedua-dua mentega kacang dan lorong snek impulsif.”

Pengasas Superfoodio Nirali dan Saya
© Superfoodio

Pengasas melaporkan bahawa sejak pelancaran awal sembilan bulan lalu, rangkaian itu telah menerima maklum balas yang luar biasa daripada pelanggan dan pencalonan anugerah industri termasuk Finalis untuk anugerah Produk Baru The Grocer, Naib Juara Global di Anugerah Inovasi Makanan Dunia dan memenangi Anugerah Gangsa di The Nourish Awards dalam kategori Snek dan Makanan untuk Pergi.

Butang dibuat menggunakan hanya empat hingga lima bahan semula jadi, bebas gluten dan mesra vegan, bukan HFSS, sumber protein, dan tidak mengandungi gula halus atau minyak sawit.

“Kami mahukan cara yang lebih mudah untuk menikmati kebaikan mentega kacang semasa dalam perjalanan. Masalah dengan balang (atau pek perah) ialah anda selalu mengalami jari melekit dan kucar-kacir berminyak! Itulah sebabnya kami mencipta Butang Mentega Kacang yang boleh anda pegang di tangan anda. Mereka adalah snek yang sempurna untuk memuaskan keinginan mentega kacang di mana-mana, pada bila-bila masa. Tiada balang, tiada kucar-kacir, tiada lagi jari mentega!”

Semua butang perisa Superfoodio
© Superfoodio

Skim Apiari Koperasi

Superfoodio akan menjadi salah satu daripada tiga jenama pertama yang dilancarkan sebagai sebahagian daripada Skim Apiary Co-op, sebuah skim dipercepatkan untuk pembekal yang lebih kecil dengan produk inovatif dan diterajui nilai. Sebagai sebahagian daripada fasa pertama, Superfoodio akan melancarkan di 196 kedai Co-op di seluruh negara.

Ketua Pembelian Komuniti, Rebecca Oliver-Mooney, mengulas: “Kami gembira dapat bekerjasama dengan Superfoodio, kami tahu daripada maklum balas bahawa inovasi, asal, kualiti dan kepelbagaian adalah penting kepada Ahli dan pelanggan kami. Mereka adalah pengeluar yang menarik dan inovatif, dengan titik perbezaan yang nyata. Didorong oleh nilai, mereka menawarkan sesuatu yang unik yang saya yakin akan menarik minat dan mengujakan pembeli kami – saya gembira melihat produk mereka di rak Koperasi.”

Tiga perisa akan dilancarkan di Co-op: Original, PB&J dan Coco Crunch, dijual pada harga £1.50.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *