Susu Tumbuhan Organik Jenama Kiki Susu Melancarkan Karton Stabil Rak 32oz

Susu Kikiyang menghasilkan susu tumbuhan organik “pertama di dunia” yang direka untuk kanak-kanak, mengumumkan ia akan melancarkan saiz rak 32oz yang stabil pada 26 September.

Atas permintaan ramai

Didorong oleh permintaan pengguna, produk baharu 32oz akan tersedia dalam perisa Asli dan Coklat, serta menyediakan alternatif bukan tenusu berlabel bersih untuk kedua-dua kanak-kanak dan orang dewasa. Muncung boleh ditutup semula juga membolehkan kegunaan pelbagai guna seperti kopi, membakar, memasak, menuang ke dalam bijirin, oat dan banyak lagi.

Mula-mula dilancarkan pada Disember 2021, Susu Kiki mula-mula muncul dalam 8oz Tetra Paks. Produk ini dibangunkan oleh pakar pediatrik terkemuka Dr. Joel “Gator” Warsh dan pakar pemakanan Vicki Kobliner, RDdan adalah dibuat secara eksklusif daripada bahan-bahan organik seperti oat, biji rami, biji labu bertunas dan kelapa.

Karton Susu Kiki 32oz
©Susu Kiki

Susu jenis baru

Selain bukan GMO, Susu Kiki dibuat tanpa soya, gluten, kacang (kecuali kelapa), gusi, pemanis tiruan dan pengawet. Produknya juga diuji pihak ketiga untuk mengesahkan ia bebas daripada logam berat dan glifosat.

Menurut jenama itu, saiz baharu yang lebih besar membantu meneruskan matlamat kemampanan Carbon Neutral dengan mengurangkan sisa bungkusan dan pelepasan pengangkutan.

Pengasas Bersama Susu Kiki
Pengasas bersama Alex & Lauren Abelin ©Kiki Milk

Susu Kiki ialah pelancaran jenama pertama daripada PlantBaby, sebuah syarikat yang mengeluarkan produk pemakanan kanak-kanak yang inovatif. Pada bulan Jun, PlantBaby mengumpul $4J pembiayaan benih daripada pelabur yang termasuk Big Idea Ventures, pelakon Danielle Monet dan The Fund LA, antara lain.

Produk Kiki Milk boleh didapati dalam talian melalui laman webnya, Amazon dan Thrive Market.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *