Swizzels Melancarkan Enam Gula-gula Vegan Baharu untuk Veganuari – vegconomist

Switzerland telah melancarkan rangkaian gula-gula vegan baharu untuk Veganuary, ketika jenama kuih-muih UK bersedia untuk tahun keempat kempen “Semua Ini, Sepanjang Tahun, Semua Vegan”.

Produk baharu itu termasuk tiga beg pelbagai (Luscious Lollies, Scrumptious Sweets, dan Curious Chews), bersama-sama dengan tab Party Mix, Minions chew bar dan Minions tropical chew bag. Mereka menambah rangkaian mesra vegan sedia ada Swizzels, yang termasuk penyegar mengunyah, Rainbow Drops, Love Hearts, Fizzers dan banyak lagi.

Tahun lepas, Swizzels melaporkan lonjakan 22% dalam jualan semasa Veganuari, berikutan kejayaan kempen tahunan syarikat untuk mempromosikan gula-gula vegannya. Dengan lebih ramai orang yang mendaftar untuk Veganuari 2023, Swizzels boleh ditetapkan untuk rangsangan yang lebih besar.

© Switzerland

Konfeksi vegan di UK

Apabila jualan kuih-muih vegan meningkat di UK, jenama semakin melancarkan produk baharu untuk memenuhi permintaan. Ini termasuk pelbagai pilihan Krismas, daripada truffle tanpa tenusu kepada kalendar kedatangan yang mengandungi coklat susu oat.

Sepanjang tahun lalu, UK juga telah melihat beberapa jenama konfeksionari utama melancarkan versi berasaskan tumbuhan bagi produk mereka — seperti KitKat Nestlé dan bar Galaxy dan Topic Mars — untuk memenuhi citarasa yang berubah-ubah.

“Memandangkan semakin ramai orang mula sedar tentang tabiat pemakanan mereka dan beralih kepada diet vegan, kami berminat untuk terus mencipta produk yang semua orang boleh nikmati, tidak kira gaya hidup mereka,” kata pengurus jenama Swizzels, Holly Drescher. Makanan & Kehidupan Vegan. “Kami mahu peminat Swizzels berasa yakin mereka masih boleh menikmati hidangan manis dengan pelbagai pilihan dan ia tersedia sepanjang tahun, bukan hanya untuk Veganuari.”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *