Tambah Jack & Annie pada Rangkaian Produk Nangka

Jack & Annie’s, yang dibuat oleh The Jackfruit Company, ialah bintang baharu yang semakin meningkat dalam kategori alternatif daging – pasti satu untuk diperhatikan! Dalam usaha untuk kemajuan, langkah terbaharunya ialah melancarkan tiga produk makanan sejuk beku baharu, yang sememangnya diperbuat daripada tumbuhan vegan yang popular, nangka.

Crispy Jack Patties, Buffalo Jack Patties dan Crispy Gluten-Free Jack Tenders ialah tiga produk yang menyertai keluarga Jack & Annie, dan kini boleh didapati di bahagian peti sejuk beku kedai runcit di seluruh negara. Untuk mencari tempat jualan terdekat anda, cuba sahaja pencari kedai.

“Peminat kami terus meminta lebih banyak pilihan ayam, dan kami teruja untuk memenuhi keperluan mereka dengan tiga tambahan baharu ini,” kata Annie RyuKetua Pegawai Eksekutif dan pengasas Jack & Annie’s. “Dengan menggunakan nangka sebagai ramuan nombor satu kami, kami boleh membuat makanan yang bukan sahaja mengenyangkan seperti daging, tetapi juga merupakan sumber serat dan protein yang baik, lebih rendah lemak dan kalori daripada produk daging, serta lebih ringkas dan kurang diproses. berbanding dengan alternatif daging lain. Nangka mempunyai tekstur daging semulajadi, dan juga mengambil perisa dengan baik, membolehkan pengalaman rasa yang serba boleh dan lazat.”

Cadangan Penyajian

Jadi bagaimana syarikat menggambarkan keseronokan baharu ini?

  • Patties Jack Rangup: Ranggup sempurna dan berperisa ringan, patties ini sesuai untuk dijadikan roti atau semuanya sendiri.
  • Buffalo Jack Patties: Jumlah rasa pedas yang betul dengan sedikit cuka dan mentega menjadikan patty kerbau ini sangat sesuai.
  • Tender Jack Tanpa Gluten Rangup: Sama ada dicelup dalam sos kegemaran anda atau dinikmati sendiri, tender ini adalah pilihan bebas gluten dan tanpa daging yang unik dan lazat tanpa pengorbanan diperlukan pada rasa atau tekstur.

Bagi kebanyakan orang, Jack & Annie’s menonjol kerana komitmennya terhadap nangka, yang merupakan tumbuhan semula jadi dan kaya dengan nutrien yang terkenal dengan tekstur daging dan popularitinya di kalangan vegan. Ia juga mampan dan regeneratif bermakna ia adalah produk yang baik untuk dimakan dari segi menjaga planet kita.

Makanan baharu Jack & Annie kini boleh didapati di kedai runcit di seluruh negara, termasuk Sprouts, HEB, Wegmans, Publix, Giant dan Stop & Shop.

Adakah anda telah mencubanya? Kami ingin mendengar pendapat anda.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *