Tanam Mendedahkan Kebab Tanpa Daging dengan Kerjasama Dengan Katerer Jerman HOFMANN’S – vegconomist

Jenama daging alt Ditanam mengumumkan kerjasama baharu dengan pakar katering Jerman HOFMANN’S untuk kebab ala Thai yang dihidangkan bersama nasi menampilkan ditanam.kebabdibuat dengan protein kacang.

Planted mengumpulkan £61 juta pada bulan September ini salah satu pusingan alt-protein terbesar pernah di Eropah, menyatakan misinya untuk menjadi pengeluar alternatif bebas daging terbesar di Eropah. Pengeluar Switzerland itu telah mengembangkan jenamanya melalui pelbagai perkongsian. Sebagai contoh, pada awal tahun ini, syarikat itu melancarkan kari ayam berasaskan tumbuhan dengan rantaian vegetarian Hiltl; bekerjasama dengan kelab kecergasan dan riadah David Lloyd; dan dengan TV Chef Gizzi Erskine untuk Acara Memasak Plantstronomy.

Planted sudah pun bertapak di Switzerland, Jerman, Austria, dan Perancis dengan produk seperti kebab dan potongan ala ayam. Jenama itu juga mula mendapat daya tarikan dalam pasaran baharu seperti UK dan Itali, kata syarikat itu.

kebab tanpa daging
© Ditanam

Di Jerman, 44% pengguna adalah fleksibel

Memandangkan alternatif bebas daging semakin popular di kalangan pengguna, kerjasama baharu antara syarikat ini adalah tindak balas penyesuaian terhadap permintaan yang semakin meningkat. Di Jerman, 44% pengguna adalah fleksibel, 7% adalah vegetarian, dan 1% adalah vegan, menurut Kementerian Makanan dan Pertanian Persekutuan (BMEL) laporan pemakanan.

“Kami berbangga untuk menjalin kerjasama ini dengan Planted,” kata Dennis Gmeiner, Ketua Pegawai Eksekutif HOFMANN. “Alternatif vegan semakin penting, dan kami ingin menawarkan pelanggan kami pilihan menu lazat yang menarik untuk pelbagai katering pekerja. Dengan penjajaran semula strategik kami, inovasi produk akan menjadi lebih fokus,” tambahnya.

The kebab tanpa daging, Gaya Thai, akan dilancarkan pada menu HOFMANN’S mulai bulan ini.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *