Tempat Menonton Piala Dunia dengan Piala

jom main bola

Piala Dunia FIFA 2022 Qatar sudah tiba. Apa sebenarnya? Ia berasal pada tahun 1930 dan ia secara rasmi ditakrifkan oleh kamus dalam talian sebagai “Piala Dunia FIFA, sering dipanggil Piala Dunia, ialah pertandingan bola sepak persatuan antarabangsa yang dipertandingkan oleh pasukan kebangsaan lelaki senior ahli-ahli Fédération Internationale de Football Association, badan pentadbir global sukan itu.”

Permainan bermula Ahad, 20 November jam 8 pagi EST dengan Qatar bermain perlawanan Piala Dunia pertamanya. Memandangkan masa permainan awal untuk Hemisfera Barat, keperluan untuk menonton permainan, dengan minum kopi bersama, mungkin terdapat pada menu aktiviti sosial anda.

Bergantung pada zon waktu anda, anda mungkin sedang mencari kopi yang sesuai dengan tabiat jam tangan anda, menghirup sedikit perlahan sambil adrenalin anda meningkat dengan bola hitam putih yang ditendang oleh pemain elit dari seluruh dunia.

Berikut ialah tiga kedai kopi di sepanjang Pantai Barat dan Pantai Timur yang merancang untuk menstrim permainan sambil menunjukkan kepada anda masa minum kopi yang enak.

1. Masa Baik | Long Beach, CA

Kedai kopi Long Beach ialah pembukaan pintunya untuk semua permainan PST pukul 5 pagi dan akan menghidangkan kopi panas dan makanan dari panggangan. Bau seperti masa yang baik di hadapan di sekeliling.

2.Hi-Fi Espresso | Redondo + Pantai Hermosa, CA

Jenama kedai kopi bersebelahan pantai ini akan menjadi menunjukkan sebanyak mungkin permainan di dua daripada tiga lokasinya. Anda boleh mengambil kopi mereka – kini dipanggang oleh jenama itu sendiri – dan biarkan ia memanaskan tangan awal pagi anda sambil memegangnya. Jadi baik cawan bercop untuk keselesaan berkafein semasa anda bersorak.

3.Cafe Rue Dix | Brooklyn, New York

Kafe dan kedai runcit Perancis dan Senegal memulakan tontonan Piala Dunianya jadual pada 21 November jam 6 petang EST. Ia adalah permulaan yang sesuai memikirkan bahawa perlawanan itu adalah Senegal lwn Belanda. Selepas malam esok, mereka akan menyiarkan perlawanan harian dengan dibuka awal pada jam 8 pagi.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *