Tender Beyond Meat Tiba di Perkhidmatan Makanan Jerman – vegconomist

Beyond Meat membawakan Beyond Tenders ala ayam yang memenangi anugerah ke pasaran Jerman. Restoran di Jerman boleh memesan tender baharu daripada pemborong mulai minggu ini.

Permintaan untuk daging berasaskan tumbuhan semakin meningkat di seluruh Jerman: menurut kajian oleh Institut Makanan Baik, separuh daripada rakyat Jerman telah mengurangkan penggunaan daging haiwan dalam tempoh lima tahun yang lalu. 41% rakyat Jerman makan daging berasaskan tumbuhan sekurang-kurangnya sekali sebulan dan 25% rakyat Jerman yang ditinjau merancang untuk mengambil lebih banyak daging berasaskan tumbuhan pada tahun-tahun akan datang.

Melampaui Tender Ayam
Beyond Chicken Tenders ©Beyond Meat

Beyond Tenders adalah setanding dengan ayam, tetapi lebih besar daripada nugget pasaran standard mengikut syarikat. Beyond Tenders melengkapkan portfolio Beyond Meat, yang di Jerman sudah termasuk Beyond Burger, Beyond Sosej, Beyond Mince dan Beyond Meatballs.

“Kami sangat teruja untuk membawa Beyond Tenders ke pasaran Jerman,” kata Jorg Oostdam, Pengurus Besar EMEA di Beyond Meat.

“Di Jerman, semakin ramai orang memilih untuk makan lebih sedikit daging haiwan. Kami melihat bahawa pengusaha restoran boleh mendapat manfaat jika mereka bertindak balas dengan sewajarnya dan meletakkan lebih banyak produk berasaskan tumbuhan pada menu mereka. Ini menarik terutamanya kepada kumpulan sasaran yang lebih muda dan hidup secara sedar. Dengan Beyond Tenders kami, tiada siapa yang perlu melepaskan hidangan kegemaran mereka. Kami semua boleh terus makan apa yang kami suka,” tambahnya.

Beyond Chicken Tender Slider
Beyond Chicken Tender Slider ©Beyond Meat

Para tetamu dan wakil media akan berpeluang mencuba Beyond Tenders pada peringkat akhir “Chef of the Year” tahun ini pada 17 Oktober di Bonn. Beyond Meat akan menampilkan diri di acara gastro ini sebagai penaja dengan pendiriannya sendiri.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *